Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В одеському Будинку профспілок розмістять штаб ВМС – Саакашвілі

Постраждалу від пожежі 2 травня минулого року будівлю Будинку профспілок на площі Куликове поле в Одесі передадуть для розміщення штабу командування ВМС України. Про це під час святкування Дня флоту заявив голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

 

Під час візиту на фрегат «Сагайдачний» Саакашвілі заявив, що президент України Петро Порошенко вирішив, що Одеса стане містом базування українського флоту. За словами голови ОДА, переговори з представниками регіональних профспілок щодо цього питання проходили важко.

Сьогодні з нагоди святкування Дня флоту до Одеси завітав міністр оборони Степан Полторак.

Після анексії Криму Росією Україна вивела свій флот з півострова. На даний час українські військові кораблі базуються в Одесі, Миколаєві, Очакові, Іллічівську.

Раніше повідомлялося, що вдалося зберегти всі сторожові кораблі і патрульні катери Морської охорони прикордонної служби України, які встигли перебазуватися з Криму до Одеси. Мова йде про 12 одиниць з Севастопольського та Ялтинського загонів Морської охорони. Ще 11 бойових одиниць Морської охорони Керченського загону перейшли з Криму в Маріуполь на Азовському морі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи