Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні зафіксували рекордно низьке задоволення життям

Мешканці України оцінюють свій рівень життя на чотири бали з десяти можливих, з'ясували фахівці американського інституту Геллапа.

Автори опитування відзначають, що це найгірший показник за весь час спостережень.

Так, у 2007 році українці оцінювали рівень свого добробуту в 5,3 бала. При цьому фактично в наступні роки задоволення рівнем життя тільки знижувався.

У 2007 році 22% опитаних вважали, що вони процвітають. Ще 58% відзначали, що мають певні труднощі, а 20% говорили, що страждають.

У 2015 році кількість тих, хто страждає, зросла до 36%; тих, хто процвітає, стало лише 9%; людей, які мають певні труднощі, залишилося приблизно стільки ж - 56%.

Найбільше задоволення рівнем життя продемонстрували мешканці західних областей України, найменше - мешканці півдня і центру.

Опитування проводилося 7 липня - 15 серпня серед 1000 осіб у віці від 15 років. Автори дослідження відзначають, що показаний України результат - найгірший серед усіх країн пострадянського простору.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи