Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Віктор Суворов: Україна має всі умови для того, щоб стати однією з найсильніших і найбагатших країн Європи

Якщо Україна зуміє створити таку економічну модель, за якої люди охоче і старанно працюватимуть, то всі інші проблеми відійдуть на другий план. Якщо життєвий рівень учителя, інженера, простого робочого стане вищий, ніж у Росії, то проблеми Криму, Донецька, Луганська відпадуть самі собою. 

140722-suvorov.jpg

Ві́ктор Суво́ров (справжнє ім'я: Володи́мир Богда́нович Різу́н); нар. 20 квітня 1947, Черкащина
Ві́ктор Суво́ров (справжнє ім'я: Володи́мир Богда́нович Різу́н); нар. 20 квітня 1947, Черкащина

Україна має всі умови для того, щоб стати однією з найсильніших і найбагатших країн Європи. Нема нафти і газу? Не треба засмучуватися. Я чотири роки працював у найбагатішій країні світу - у Швейцарії. Там немає взагалі жодних викопних ресурсів. У них немає навіть будівельного піску, завозять із Італії. Але там живе талановитий і волелюбний народ. Цього вистачає для процвітання країни. 

До речі, цей народ категорично відмовився надіти на себе ярмо європейської соціалістичної бюрократії. Та й з мусульманським засиллям якось справляється. Нещодавно швейцарці всенародним референдумом вирішили: жодних мечетей у нас не буде. Кому не подобається, може йти на всі чотири боки. 

Запитання: Ми не віримо в європейську стійкість проти російської корупції. Але чи готова Європа захищати хоча б свою свободу і цінності?

Ні. За свої цінності Європа не бореться і боротися не буде. 

Один приклад: у великих містах Європи безкрайні квартали заселені мусульманами, які європейських цінностей не визнають, які не бажають вписуватися в місцеві традиції і порядки. Вони не хочуть працювати, не дотримуються законів, серед них висока злочинність, вони енергійно плодяться. Марсель, оспіваний поколіннями письменників і поетів, це вже не Європа. Це мусульманська твердиня.

Приїжджайте у Бірмінгем або у Барселону, в Мадрид або Манчестер, без зусиль, просто по запаху, знайдете загиджені квартали, населені бородатими мужиками в тапочках і білих сорочках по коліна і жінок, по самі очі закутаних у чорні простирадла. Це нашестя, якому Європа протистояти не збирається. В інших питаннях самозахисту - така сама ситуація. Інстинкт самозбереження Європа втратила.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ну як не погодитися з Віктором Суворовим?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ну як не погодитися з Віктором Суворовим?