Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Віртуальна січ SD.ORG.UA: живи граючись!

Категорія:

Спецтема:

Правила реєстрації, рекомендації щодо вибору ігрового імені та картинки для аватара, простір варіантів для зареєстрованих учасників - гравців - та інші корисні речі. За основу беремо Арійську традицію, козацький звичай, здоровий глузд і можливості сучасних технологій.

Радіймо, арії! Починаємо колективну практику Великого Переходу! Це стало можливим завдяки успішним дослідженням у сфері метафізики, світогляду, організації і арійського способу життя. 

Системотворчий центр

Нова нація і нова цивілізація завжди починаються з системотворчого центру. У трипільські часи Ноя-Рами-Їми-Ману-Зіасудри це була Вара. У козацькі часи це була Запорізька Січ, перші письмові згадки про яку сягають 1480 року. Саме з неї почалося останнє радикальне оновлення-перенародження українського народу. 

За історично короткий час січову козацьку школу в більшій чи меншій мірі пройшли сотні тисяч представників найактивнішої частини населення. Внаслідок цього Україна майже цілковито «покозачилась» – народилась Нація Козаків. 

Яка чарівна сила тягнула українську молодь на Січ? Передусім – радісний дух Гри! Військово-чернечий орден січовиків пропонував людині пошук Грааля – сповнений ризику й пригод шлях саморозкриття та самоосвячення. Польський історик XVI століття Папроцький свідчив: «багато БЕЗДОГАННИХ молодих людей з Польщі їдуть до України... повчитися лицарських діл — порядків і чуйностей лицарських».

Нові часи вимагають нових технологій, хоча загальний принцип залишається той самий: група однодумців виходить на нову територію і починає Спільну Дію (СД) згідно з погодженими правилами Великої Гри.  

Гравці

Це українці, що мають волю до вдосконалення духу-душі-плоті і творення нового Українського світу, адже оновлену Україну можуть створити тільки оновлені українці. 

Оновлення досягається індивідуальними і колективними систематичними зусиллями, спрямованими  на відновлення істинного світогляду, очищення психіки позитивними емоціями, оздоровлення і омолодження за допомогою арійського харчування, фізичних вправ і правильного способу життя.  Читайте про це у статті Друзі і вороги Царства божого.

Згідно з Арійською традицією, підтвердженою досвідом Запорізької Січі, вся діяльність здійснюється у вигляді звичаєвої гри-творення, тому всі засновники нового світу є гравцями. 

Територія

Це інформаційний простір порталу SD.ORG.UA «Народний Оглядач». Згідно з етимологією, «інформація» – це те, що перебуває всередині форми і активно творить цю форму.  Інформація на нашому порталі – це все те, що необхідне для творення нової української формації у вигляді глобальної української етнічної духовно-економічної держави-корпорації. 

Кожен відвідувач порталу є його гостем і має можливість вільно знайомитися з його публікаціями. Але це тільки спостереження за життям Січі із-далеку. Якщо українцю близький арійський дух та ігрове творення нової реальності, то він може увійти на територію Січі і стати повноправним гравцем.  Для цього треба зареєструватися  і заповнити поля свого профілю.   

Реєстрація 

1. Натисніть на кнопку «Реєстрація» - на екрані відкриється реєстраційна форма. 

2. Введіть будь-якою мовою свій логін (зручне ім’я для авторизації). 

3. Введіть адресу своєї електронної пошти.

4. Повторно введіть ту ж саму адресу електронної пошти.

5. Введіть символи, які бачите на малюнку. 

6. Натисніть на «Реєстрація». Це означає, що ви погоджуєтьсь із Загальними умовами і положеннями.

Нове ім’я, нове життя

На вказану поштову скриньку буде надіслано лист з посиланням (линком) для одноразового входу на свій профіль.  Зайдіть на свій профіль і заповніть його:

1.  Придумайте пароль і двічі його введіть. Якщо забудете пароль, то його можна буде відновити листом на свою електронну скриньку.

2. Введіть свою актуальну електронну скриньку. 

3. Заповніть інформацію про себе: вона допоможе вам знайти однодумців і налагодити змістовне спілкування.   

4. Введіть своє справжнє або ігрове ім’я і прізвище (ім’я користувача). Рекомендується використовувати ігрове ім’я. 

До вибору ігрового імені треба підійти дуже відповідально, адже як назвеш корабель, так він і попливе. Це ваше нове ім’я, з яким ви починаєте життя у світі нового циклу. Воно може витіснити ваше старе ім’я, а ігрове прізвище може перейти у спадок вашим дітям, внукам і правнукам... 

Так було на Запорізькій Січі, де більшість козаків, починаючи нове життя, брали собі нові імена. Це поширений магічний спосіб скинути з себе тягар минулого, позбутися «старої одежі», натомість одягнути чистий одяг нової особистості, відкритої до праведного, вільного, шляхетного життя.  

5. Для посилення своєї ігрової особистості виберіть гарне зображення для свого аватару: це має бути або ваше справжнє фото, або образ літературного персонажа, або кіногероя (в жодному разі це не може бути символ, тварина чи щось нелюдське). Аватар повинен викликати гарні емоції і симпатію до його носія, тоді в нашому просторі буде поширюватися гармонія і прагнення до співпраці.  Для правильного відтворення зображення має бути квадратним. Кадрування зробіть так, щоб очі були на висоті 2/3 висоти зображення - див. зразок правильного кадрування.   

6. Натисніть кнопку Зберегти. Після перевірки ігрового імені та аватара вам буде надано статус гравця. Для прискорення можете написати листа Адміністратору з повідомленням, що ви готові стати гравцем. 

Можете також переглянути навчальне відео з прикладом реєстрації на сайті:

Після реєстрації можна долучитися до енергетичних можливостей нашого сайту. 

Ігрові можливості

Для гравців відкрита внутрішня соціальна мережа та інші ігрові можливості. Ви можете:

– вести власні блогові записи і публікувати повноцінні статті, які можуть бути винесеними на головну сторінку «Народного Оглядача»;

– обговорювати всі публікації і брати участь у голосуваннях;

– бачити профілі інших гравців і спілкуватися з ними;

– після здобуття досвіду успішних публікацій ви можете здобути статус редактора «Народного Оглядача», що дозволяє брати участь у виробленні інформаційної політики порталу, редагувати тексти інших авторів і виносити їх на головну сторінку порталу;

– створювати або приєднуватися до груп за інтересами, ігрових економічних компаній і територіальних громад – сотень та полків;

– брати участь у самоврядуванні територіальних громад, обирати і бути обраним – сотником, полковником, гетьманом.

Правила і принципи

Правила і принципи будуть формуватися самими гравцями в процесі самої гри. 

Нижче наведені деякі основоположні принципи, на основі яких розробляються правила і розгортається діяльність. 

1. Арійський вольовий імператив:

Все, що робиться з власної волі, – добро. Все, що робиться з чужої волі, – зло. Треба завжди пам’ятати це коротке визначення добра і зла.

2. Три золоті правила арія, які на першому рівні виглядають так: 

Оздоровлюйся! Роби те, що любиш! Тримайся за своїх! 

на другому (вищому) рівні: 

Оновлюйся! Організовуйся! Озброюйся! 

на третьому (найвищому) рівні: 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Докладніше про все це можна почитати у статтях: Як стати арієм і Трипільська релігія

3. Принцип Арійського миру:

Арії не критикують один одного, а навчають. 

Докладніше про все це у статті: Згадаємо про Український мир Залізної доби

4. Принцип накопичення Сили:

Царство боже здобувається Силою. Роби тільки те, що робить сильнішим тебе і нову арійську націю.  

Це стосується також організації та спільноти, до якої ти належиш: чим сильніша спільнота, тим сильніший кожен її член. Про накопичення сили читай у статті: Друзі і вороги Царства божого

Хай Буде!

Кому Вниз. Мажа-віра


Як відбувалася підготовка до Гри:

Наші інтереси: 

Організуємось.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Психологія вибору аватари.
Що ховається за найпоширенішими типажами?
Автор: Ігор Алфьоров
http://ozysoft.ru/page/psihologija-viboru-avatari-shho-hovayetsja-za-najposhirenishimi-tipazhami

(трохи відредаговано без зміни сенсу, бо це мабуть переклад).

Тварини.
Один з найпопулярніших видів аватар. Кожна тварина має у свідомості людини певний набір ознак. У кішки це ласка, домашність, незалежність, у собаки - відданість, чесність, у змії - мудрість, у бика - сила, завзятість ... Звичайно ці якості вважають в собі головними люди, що ховаються за такими картинками.

Герої мультфільмів.
Психологічно перспективна аватара, хазяїн якої БАЖАЄ бути схожим по характеру на героя. Не варто чекати правдивих розповідей від людини, що ховається під личиною кролика Банні, зате "коту Леопольду" можливо довіритися цілком. Традиційні мультиплікаційні аватари найчастіше вибирають підлітки. Для дорослих більше характерні персонажі японського аніме.

Знаменитості.
Хазяїн аватарки, якщо тільки на ній не зображений політик, заявляє про свої пристрасті. Приховане послання, яке вона несе, говорить: «Я дуже сучасний, я в курсі того, що відбувається у світі музики (спорту, кіно). Мені подобається ця тема, я люблю цього героя й із задоволенням буду спілкуватися зі схожими на мене людьми. Іншим прохання не турбувати». Політичні аватари говорять про аполітичність і почуття гумору.

Злодії.
"Злі" картинки звичайно вибирають люди, які прагнуть до самотності. Замкнені і легко вразливі. Їх власників часто відвідують агресивні фантазії, вони мучаться комплексом провини. Часто така аватарка використовується як "запасна" і "одягається" в моменти найбільшого роздратування. З її носієм варто поводитися вкрай обережно.

Ексклюзив.
Власник нестандартної, власноручно виготовленої аватари - особа незалежна, досить зверхнє, знає собі ціну. Аватарка для нього щось начебто торговельної марки, яку він захищає і розкручує і за якою пильно стежить (щоб не вкрали). Легко йде на спілкування, любить сперечатися, розумний, упертий, свою точку зору відстоює до останнього. Уразливий, але отходчів.

Реальне обличчя.
Використовується вкрай рідко, але зовсім не через те, що хазяї не можуть переробити в аватару власне фото. У Мережі, де надзвичайно цінується можливість збереження анонімності при досить інтенсивному спілкуванні, відкриття свого обличчя - знак особливої довіри. Майже що інтим. Використання такої аватари говорить про готовність до реальної зустрічі.

Натурна аватарка.
У такій аватаре фон означає більше, ніж предмет. Ховається за подібною картинкою людина схильна до нестандартного мислення. Він не любить розповідати й навіть просто говорити про себе. Йому взагалі неприємні конкретні теми. Зате завжди готовий поговорити про світоустрій. Легко ранимий, любить природу, не переносить тусовок і фамільярності. Романтик. Поважає чужу думку, прагне її зрозуміти.

"Силовий" герой.
Майже напевно за цією аватарою ховається підліток. Доросла людина, що вибирає подібну картинку як свого мережевого втілення, страждає яскраво вираженим комплексом неповноцінності. У житті він самотній, безпорадний і песимістичний. Може стати вірним другом. Як коханець або чоловік малопридатний.

Спокусниця.
У повністю оголеному вигляді зустрічається рідко. Найчастіше за відвертими картинками ховаються дами, що активно шукають нових віртуальних знайомств. Легкі і приємні в спілкуванні, ненастирливо, люблять компліменти. Вельми прів’язчіви. На реальний контакт ідуть з великими труднощами. Запросто можуть виявитися "мережевими транссексуалам", особливо в окремих випадках повного оголення.

Автор: Ігор Алфьоров

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Хосе Рамірес.
0
Ще не підтримано

Чим якісніша спільнота, тим менше їй потрібно правил. У іудеїв є 613 законів. Аріям достатньо двох правил: Люби Бога-Творця над усе! Люби ближнього свого як себе самого!

Все, що не має формальної логіки, є маразмом.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

! "+1")

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

З чого ж почати? Можливо з переписування Конституції України, і змінити народ України на Український народ та громадяни України?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це рух у правильному напрямку. Але найперше треба оновити українців, оздоровити їх на всіх рівнях. Оновлену Україну побудуть тільки оновлені українці. Бо більше нема кому її будувати. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Психологія вибору аватари.
Що ховається за найпоширенішими типажами?
Автор: Ігор Алфьоров
http://ozysoft.ru/page/psihologija-viboru-avatari-shho-hovayetsja-za-najposhirenishimi-tipazhami

(трохи відредаговано без зміни сенсу, бо це мабуть переклад).

Тварини.
Один з найпопулярніших видів аватар. Кожна тварина має у свідомості людини певний набір ознак. У кішки це ласка, домашність, незалежність, у собаки - відданість, чесність, у змії - мудрість, у бика - сила, завзятість ... Звичайно ці якості вважають в собі головними люди, що ховаються за такими картинками.

Герої мультфільмів.
Психологічно перспективна аватара, хазяїн якої БАЖАЄ бути схожим по характеру на героя. Не варто чекати правдивих розповідей від людини, що ховається під личиною кролика Банні, зате "коту Леопольду" можливо довіритися цілком. Традиційні мультиплікаційні аватари найчастіше вибирають підлітки. Для дорослих більше характерні персонажі японського аніме.

Знаменитості.
Хазяїн аватарки, якщо тільки на ній не зображений політик, заявляє про свої пристрасті. Приховане послання, яке вона несе, говорить: «Я дуже сучасний, я в курсі того, що відбувається у світі музики (спорту, кіно). Мені подобається ця тема, я люблю цього героя й із задоволенням буду спілкуватися зі схожими на мене людьми. Іншим прохання не турбувати». Політичні аватари говорять про аполітичність і почуття гумору.

Злодії.
"Злі" картинки звичайно вибирають люди, які прагнуть до самотності. Замкнені і легко вразливі. Їх власників часто відвідують агресивні фантазії, вони мучаться комплексом провини. Часто така аватарка використовується як "запасна" і "одягається" в моменти найбільшого роздратування. З її носієм варто поводитися вкрай обережно.

Ексклюзив.
Власник нестандартної, власноручно виготовленої аватари - особа незалежна, досить зверхнє, знає собі ціну. Аватарка для нього щось начебто торговельної марки, яку він захищає і розкручує і за якою пильно стежить (щоб не вкрали). Легко йде на спілкування, любить сперечатися, розумний, упертий, свою точку зору відстоює до останнього. Уразливий, але отходчів.

Реальне обличчя.
Використовується вкрай рідко, але зовсім не через те, що хазяї не можуть переробити в аватару власне фото. У Мережі, де надзвичайно цінується можливість збереження анонімності при досить інтенсивному спілкуванні, відкриття свого обличчя - знак особливої довіри. Майже що інтим. Використання такої аватари говорить про готовність до реальної зустрічі.

Натурна аватарка.
У такій аватаре фон означає більше, ніж предмет. Ховається за подібною картинкою людина схильна до нестандартного мислення. Він не любить розповідати й навіть просто говорити про себе. Йому взагалі неприємні конкретні теми. Зате завжди готовий поговорити про світоустрій. Легко ранимий, любить природу, не переносить тусовок і фамільярності. Романтик. Поважає чужу думку, прагне її зрозуміти.

"Силовий" герой.
Майже напевно за цією аватарою ховається підліток. Доросла людина, що вибирає подібну картинку як свого мережевого втілення, страждає яскраво вираженим комплексом неповноцінності. У житті він самотній, безпорадний і песимістичний. Може стати вірним другом. Як коханець або чоловік малопридатний.

Спокусниця.
У повністю оголеному вигляді зустрічається рідко. Найчастіше за відвертими картинками ховаються дами, що активно шукають нових віртуальних знайомств. Легкі і приємні в спілкуванні, ненастирливо, люблять компліменти. Вельми прів’язчіви. На реальний контакт ідуть з великими труднощами. Запросто можуть виявитися "мережевими транссексуалам", особливо в окремих випадках повного оголення.

Автор: Ігор Алфьоров

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Користувачам:
!Публікації дійсно розподілені за світами волі, пригод, боротьби та страждань!
Тому намагайтеся визначити для себе - куди Вам слід заходити в першу чергу.
Редакторам цю особливість сайту також потрібно врахувати.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав навчальне відео з прикладом реєстрації на сайті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

У загальних умовах та положеннях для учасників веб-сайту Народний Оглядач знайшов таке: "Ви не повинні вдавати з себе іншу особу, і можете публікувати вміст, який стосується лише вас."
?Як це поєднується з вибором ігрового імені? Дякую.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ігрове ім’я - це ваша оригінальна ігрова особа, від імені якої ви відверто пишете. При цьому ви не вдаєте з себе іншу реальну чи ігрову особу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

. Друге речення в розділі "Правила і принципи"
Нижче наведені деякі основоположні принципи, на основі яких розробляються правила і розгортається ждіяльність.

Тут або діяльність, або життєдіяльність.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.