Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Волинський Нострадамус назвав три запоруки добробуту України

Волинянин Феофан Музика, відомий своїми пророцтвами щодо майбутнього України, назвав своєрідний план дій, за умови виконання якого наша держава стане наймогутнішою у світі. Феофан Музика вираховує майбутнє за допомогою формул. Він може сказати, що буде конкретної дати з певною людиною, а то й цілою державою. 

14011601r.jpg

Феофан Музика

Визначити майбутнє провидцю допомагає спеціальний знак: два переплетені хрести в колі.

«Це мій путівник. Я звідси все рахую. Це формула. Навіть не формула, а ціла теорія. Я її називаю теорією фізико-інформаційної енергії. Тут закладено все. Тут закладена людина, її майбутнє, хвороби, характеристики. Кожна людина на Землі має таке. За цим я можу порахувати ваше майбутнє на кілька років наперед, на конкретний день, на конкретну годину. Це все дає небо, але через оцей знак».

Окрім власне математичних обрахунків, Феофан Музика бачить видіння. Тож, поєднуючи їх із обчисленнями, практично з упевненістю може сказати, чого чекати українцям.

Україну чекає румунський сценарій

Провидець впевнений, що події, які нині відбуваються в державі, призведуть до кардинальних змін політичної ситуації в країні.

«Я побачив це ще на початку грудня і подзвонив відомим керівникам, щоби попередити. Я сказав, що я бачу румунський варіант. Тоді народ повстав і Чаушеску розстріляли. Звісно, воно не буде точно так, як в Румунії. Україна матиме свій шлях. Але те, що народ повстане проти влади, – це точно».

На питання ж, коли Україну чекає переворот, Феофан Музика відповідає, що він уже триває. Окрім того, саме ці події створять нову силу, яка породить свого лідера.

«Переворот вже почався – 21 листопада, коли на майдан вийшли перші люди. Опозиція на 24 число оголосила мітинг. Я сказав, що цей мітинг опозиції люди не підтримають. Люди, з якими я контактую, знають про це. І народ опозицію не підтримав. Вони створили третю силу. Я вже давно казав, що буде третя сила. Вона вже є».

До речі, за словами волинського провидця, серед українського чиновництва є особа, котра здатна врятувати державу.

«Мені показало одну людину. Мені показало Сергія Льовочкіна. Ця людина може спасти Україні від кровопролиття. Якщо він відмовиться виконати волю неба (я це так називаю), він і його дружина будуть покарані. Як, коли, яким чином, – я не знаю. Мені показало тільки його і його дружину, яку я ніколи в житті не бачив ні на фото, ні по телебаченню. Чого вибрали Льовочкіна – мені невідомо».

Своє отримають і українські силовики. Феофан Музика стверджує, що усіх беркутівців, які калічили невинних людей, чекає покарання, адже своїми діями вони накликали самі на себе потік негативної енергії.

«Якщо стоять люди зі зброєю, зі щитами, в касках, в амуніції міліцейській перед десятками тисяч людей, ці люди зі зброєю генерують енергію. Це енергія негативу. Якщо ви глянете на страшну людину, вона випромінює щось страшне. Коли ця енергія негативу йде до людей (а там стоїть навпроти десятки тисяч), вони дивляться на тих солдатиків… Це страх, енергія страху. У них зявляється енергія ненависті. Це такий взаємозв’язок між групою міліціонерів і групою народу. Якщо беркутівців 500 чоловік, а народу стоїть 10-20 тисяч, то ця енергія від кожного з них відбивається, множиться і повертається назад.

Ця енергія в народі називається порча. Вона вдаряється в міліціонерів і осідає на них. На нирках, адже це такий орган, який все сприймає».

Україна – в перспективі наймогутніша держава світу

За допомогою знаку двох хрестів провидець визначив, як потрібно діяти українцім, аби досягнути щастя для своєї країни.

«Для того, щоб народ був щасливий, він повинен зробити три речі: мати чесну владу, справедливість у житті суспільства та забезпечити радість дітей і щастя батьків. Коли в суспільствах, в імперіях протягом багатьох тисяч років піднімалися ці три питання, і вирішувалися негативно, падали імперії, президенти, мінялися уряди. Це код психології людини.

Що таке чесна влада? Це коли люди приходять до влади чесно, чесно працюють і чесно передають владу наступникам.

Що таке справедливість у житті людей? Це здоров’я людей, свобода чистої думки і слова, доступ до роботи, до чесного заробітку, їжі, одягу, житла, доступ до енергії. Це матеріальний хрест, але є ще хрест духовний – знання, наука, Божа благодать. Ці хрести перетинаються в одній точці. Це думка людини. Євангеліє від Івана починається так: «Спочатку було слово, і слово було в Бога, і слово було Бог». Я пізнав, що на початку була чиста думка, осяяна любов’ю, яка проронила слово. Ви ж ніколи не скажете нічого, не подумавши.

Якщо народ вибере оці три найважливіші пріоритети, це буде найщасливіший народ на земній кулі. Ці три постулати закладені в ген кожної людини, у психологію кожної особи. Якщо народ візьметься це вирішувати, він стане непереможним, найбагатшим, найщасливішим. Цей народ вічний! Отак буде виглядати Україна».

Майбутнє українців визначає і прапор. Річ у тім, що послідовність кольорів чинного Дрежавного Стягу неправильна і його потрібно перевернути.

«Нам ще багато треба зробити. Нам треба перевернути прапор. Я щодня бачу жовто-блакитне світло. Наш прапор повинен бути перевернений. Жовте зверху – дух святий, синє знизу – гідроген, вода, життя. У нас же 80 % води. Без неї немає життя.

Такі самі кольори прапору має Швеція. Як вона живе? Це найвищі стандарти в світі. А якщо ми підемо за трьома пріоритетами  - чесна влада, справедливість, радісні діти та щасливі батьки – ми ще краще житимемо, ніж Швеція».

Завдяки генетичному кодові Україна розширить кордони, Росія ж розвалиться

Феофан Музика розповідає про дослідження англійського генетика Пітера Форстера. Його тести ДНК українців довели, що більше половини населення України належить до арійської раси – нації, яка вистояла в усіх історичних перипетіях. Отож, у майбутньому всі представники арійської нації згуртуються навколо України, утворивши велику і могутню державу.

«Ми обєднаємося всі в одну державу, до нас всі арійці прийдуть. Я не знаю, як тоді будуть виглядати кордони, але багато народів, які сьогодні в Росії, під Росією, повернуться зі своїми землями під жовто-блакиткий прапор. Нас покличе арійський ген. Ми будемо найпотужнішою державою на земній кулі».

До слова, східного сусіда – Росію – чекає не настільки блискуче майбутнє. За допомогою закордонних джерел українці вже зараз починають знайомитися з викресленими Москвою сторінками нашої історії. Отож, пробудження української нації відбудеться і на рівні історичної обізнаності. Москва ж у майбутньому зазнає краху.

«Ми непереможні. Від України проснеться й російський народ. Росія розвалиться. Це кажу не я, про це говорили багато пророків».

Усі крапки над і зрештою розставить історія, покаравши винних і нагородивши достойних. Однак радимо всім українцям дослухатися до порад Феофана Музики, адже, що б не чекало нашу державу в майбутньому, дотримання трьох головних постулатів – чесної влади, суспільної справедливості та щасливої сім’ї – у будь-якому випадку зробить життя (і людей, і країни в цілому) кращим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Дякую, позитивні пророцтва надихають

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Цікаво і приємно! Стосовно кольорів прапора є сумніви. Вважаю, що теперішній прапор України не відповідає ніякому вченню і його треба міняти обов"язково.
Три кольори: червоний- білий- блакитний= малиновий. Кольори дії трьох богів.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Сьогоднішне голосування у Верховній раді і рішення суддів в Україні показали,що ПРАВо і закони у нас не діють. Це межа, дальше опускатися нема куди. На жаль, опозиція блокуванням трибуни ВР зробила царський подарунок владі.Я думав,що опозиція не буде блокувати трибуну і цим дасть можливість приймати бюджет по повній процедурі. Це дало б можливість показати хто є хто і ці ганебні закони не були б прийняті. Відносно пророцтв, Хай Буде!

Радіймо!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

vshlod каже:
.Я думав,що опозиція не буде блокувати трибуну і цим дасть можливість приймати бюджет по повній процедурі. Це дало б можливість показати хто є хто і ці ганебні закони не були б прийняті. Відносно пророцтв, Хай Буде!

А ви хіба і справді повірили у те що опозиція за народ?
Якщо так, то мені якось сумно стало за вас як за читача НО..(
Моя особиста думка, якби теоретично хтось із трьох опозиціонерів став би ПУ то життя в Україні стало би ще гіршим чим за Яника..
Тим не менш опозиція з владою, просто роль вони наразі грають захисників інтересів народу)

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Дякую, позитивні пророцтва надихають

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Лада Світло.
0
Ще не підтримано

Дякую, Феофане!
Ваше пророцтво надихає! Так і буде!!!
Сьогоднішня "Влада" прискорює процес...

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оленко, за цю публікацію!

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

!Хай же Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Мабуть влада знає про ці пророцтва і тому так швиденько зняла з посади Льовочкіна? На посаді радника він щось може зробити?