Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вони замкнули наших на поверсі і підпалили

Молодий кишинівський режисер Крістіан Жереги відзняв фільм про київський Майдан. Як повідомляє ChernivtsiNews.com, він поділився шокуючими фотографіями і кадрами про пожежу, що влаштовали беркутівці в Будинку Профспілок в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року. Тоді загинуло більше 40 поранених людей.

14022612r.jpg

На фотографіях можна побачити обгорілі тіла з переламаними колінами

 "Я бачив, як хтось вибіг з 5 поверху з обгорілими дірками на куртці і шкірою, що згоріла від пластика, який капає зі стелі, і повторював одну фразу: "Вони замкнули наших на поверсі і підпалили... Я бачив, я бачив, я бачив ... суки ... тварі ... скоти ... ".

У будівлю, де були поранені, із заднього входу увійшли загони ВВ "Беркут", після чого почалася пожежа і вони покинули будівлю. Пожежники приїхали через 2 години і 15 хвилин" , - зазначив Крістіан Жереги.

"Цей епізод мені сниться до цих пір. Єдине, про що я шкодую, - що злякався і не відклав камеру та не пішов наверх, підмінити бійців, що тягнули шланг, в якому не було тиску. Будівлю відключили від водопостачання!", - додав він. 

Нагадаємо, що на першому поверсі Будинку Профспілок була організована кухня Евромайдана для журналістів і сотників самооборони, на другому поверсі - прес-центр, а на третьому - медпункт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Кажуть, що це зробила АЛЬФА.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Кажуть, що це зробила АЛЬФА.