Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 51
  • Переглядів: 58

Викиньте зрадників з Міністерства оборони! - підполковник Кривоносов

Спецтема:

Європа сьогодні просто боїться Росії. В Міністерстві оборони активно продовжують красти. Всюди повинен бути професіоналізм. А війна – це справа професійна. 

Такі думки висловив в ефірі радіо Ера ФМ Олександр Кривоносов, підполковник, військовий експерт, заступник голови виконкому ЄПУ по ідеологічній частині. 

Попри те, що це запис розмови двомісячної давності, все, що він сказав, залишається актуальним.

Він наголосив на необхідності навести порядок в країні: «Якщо люди приходять до влади, вони повинні наводити лад». Потрібно, щоб люди були на своїх місцях.

У нього дуже великі сумніви щодо нинішнього керівника РНБО Турчинова, який не має жодного стосунку до армії і не розуміє тих питань, які потрібно вирішувати військовим. Його поставили на цю посаду в результаті домовленостей між Порошенком і Яценюком. Якщо це – війна, повинні говорити військові. Не може бути політичних домовленостей!  

«Викиньте зрадників з Міністерства оборони!» - закликає підполковник керівників держави і висловлює впевненість, що владі ще доведеться відповідати за наших загиблих. Їх було б набагато менше, якби не було того безглуздя, яке відбувається: воювати не беруть тих, хто хоче і має воювати – професійних військових, офіцерів запасу, курсантів 3-4 курсів. Війна – це справа професійна, зауважує він.

В Міністерстві оборони, як і у всій державі, активно продовжують красти. Волонтери зараз на 85% забезпечують армію, починаючи з летальних апаратів, і закінчуючи їжею.

Владі, напевне, було потрібно, щоб велика кількість активних патріотичних громадян опинилися на фронті. Багатьох з них вже немає в живих. Ми навчилися воювати. Але ми стільки втратили: і технічно, і фізично, і психологічно!

Якщо не будуть виправлені помилки, допущені у минулому, матимемо знову халепу, вважає він.

«Приблизно 40% сьогодні справді воюють, а решта займаються якимись своїми справами, віджимами. Заробляють собі пільги і гроші» - каже Кривоносов.

Він згадав слова Патріарха Філарета, що тільки правда може принести перемогу. Вищим посадовцям потрібно припинити брехати!

Якби одразу ввели військовий стан, ми б не втратили Крим, зауважив він.

Аудіозапис розмови 18.12.2014

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Україна має великого внутрішнього ворога - фарисеї, які все життя живуть брехнею. Поки ми їх не подолаємо, Росія чи хто інший, будуть складати нам небезпеку. Це і є головним завданням України в поточний момент.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Україна має великого внутрішнього ворога - фарисеї, які все життя живуть брехнею. Поки ми їх не подолаємо, Росія чи хто інший, будуть складати нам небезпеку. Це і є головним завданням України в поточний момент.