Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

WizzAir відкриває рейс Будапешт-Київ за 199 грн.

Світ:

Авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоу-кост авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, оголосила про відкриття нового рейсу між Києвом та Будапештом з 14 грудня 2012 року. Рейс буде виконуватися авіакомпанією Wizz Air Hungary тричі на тиждень.
Відкриття нового напрямку є частиною раніше заявленого масштабного плану Wizz Air з розвитку маршрутної мережі з аеропортів «Київ» (Жуляни) та «Львів». Таким чином, Wizz Air Hungary і «Візз Ейр Україна» тепер пропонують 19 напрямків з / в Україну за найнижчими цінами, тим самим підтверджуючи прихильність українському ринку лоу-кост перевезень і сприяючи розвитку туристичної галузі в країні.

Квитки на новий напрямок з сьогоднішнього дня доступні на сайті авіакомпанії wizzair.com за ціною від 199 грн.

Даніел де Карвальо, менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air, зазначив: «Wizz Air Hungary надзвичайно рада відкриттю довгоочікуваного рейсу з Будапешта до Києва з 14 грудня і планує перевезти понад 45 тис. пасажирів за перший рік роботи на даному маршруті. Ми віримо, що новий рейс, квитки на який доступні за ціною всього від 199 грн, буде стимулювати пасажиропотік з обох сторін. Wizz Air продовжує вивчати ринок, щоб запропонувати ще більше нових цікавих напрямків з міст України за найнижчими цінами».
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи