Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як виглядають паперові "амеро"

Світ:

Незалежний американський журналіст, 44-річний Гарольд Чарльз Тернер (псевдонім Хел Тернер) із Нью-Джерсі представив паперові гроші Amero, які нібито вже друкуються й найближчим часом стануть валютою Альянсу Канада - Мексика - США (Північноамериканського союзу).

Ось що він повідомив:

На жаль для керівництва держави, у мене на руках нові паперові гроші "AMERO"!

У вересні 2007, рік назад, я розповів історію про монети AMERO, що таємно чеканилися в Денверському Монетному дворі. Після "просочення" цієї історій, Денверський Монетний двір оголосив на своєму вебсайті, що вони закривають публічні екскурсії по Монетному дворі на 10 - 14 днів, щоб зробити реконструкції в туристичній області Монетного двору.

Однак, мої джерела в Монетному дворі повідомили, що керівництво міністерства фінансів (Казначейства) були ображені, що хтось "злив" інформацію про валюту AMERO мені, і вони закрили Денверський Монетний двір для публіки, щоб таємно перемістити AMERO з Монетного двору для запобігання подальшого витоку інформації.

У жовтні 2008 р. я одержав інформацію, що американська влада відправила 800 мільярдів AMERO у Китайський банк розвитку. Я написав про це історію й одержав справжню монету AMERO з тієї партії!

Я помістив відео про монету на YouTube, показуючи монету й пояснюючи, що це спланована акція, що бере свій початок на найвищих рівнях нашої влади з метою навмисного виведення з обороту долара як валюту. Більш ніж 600 000 чоловік в усьому світі подивилися це відео.

Через деякий час, YouTube/Google сповістив мене, що моє відео було вилучено, і мій рахунок назавжди закритий на вимогу Міністерства фінансів Сполучених Штатів. Міністерство фінансів заявило YouTube/Google, що моє відео "дестабілізувало долар США, і було, таким чином, погрозою для національної безпеки."

Два дні потому мої джерела ще раз надали мені інформацію, цього разу підтверджуючи, що влада таємно друкує нові паперові гроші AMERO.

Мало того, що в мене є банкнота достоїнством 50 AMERO, подивіться також на банкноти 20 і 100 AMERO!

Жодного громадянина Сполучених Штатів офіційно не запитали, чи хочуть вони нову валюту. Жоден член Конгресу не голосував на користь нової валюти. Однак нова валюта вже надрукована й розподіляється по усьому світі. Це робиться без згоди американців, без голосування Конгресу, і було навмисне приховане кожним чиновником, що замішаний у цій справі.

Я думаю, що тут, в Америці, є люди, які не будуть лояльно ставитися до тих, хто навмисно бреше нам.

Я вірю, що мої американські побратими повинні набратись сміливості й «дисциплінувати» державних чиновників, які зробили цю сваволю без нашої згоди.

Потрібні тверді дії, щоб фізично дисциплінувати дорослого, котрий "погано поводиться", і я готовий зробити це прямо зараз.

Є чиновники в цій країні, яких треба штовхнути під зад, і я з нетерпінням чекаю шансу, щоб зробити це. Якщо вони думають, що їх незначна, маленька Федеральна Резервна Система може зробити що-небудь із цим, то вони глибоко помиляються.

БУДЬ ЛАСКА, РОЗПОВІДАЙТЕ ВСІМ ПРО ЦЕ НЕГАЙНО. Оскільки вони вже друкують паперові гроші, крах долара США вже не за горами. Всі ми ризикуємо втратити заощадження всього нашого життя через цю "аферну" валюту, - сказав Хел Тернер.
 


В тему:

Амеро - нова ера в історії людства (відео)

Рокфеллер про чіпізацію як кінцеву мету світового уряду (відео)

Влада здала національну валюту на догоду МВФ

Третій Гетьманат і кредити МВФ. Тріллер
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи