Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як залучити гроші, не втрачаючи здорового глузду

Проблема нестачі коштів, на жаль, знайома практично кожній людині, що не має в родичах олігархів. Однак бувають і винятки. Як досягти того, чого досягають люди на кшталт Стівена Джобса - дізнайся далі

Як залучити гроші, не втрачаючи здорового глуздуФото: Depositphotos
 

Багато людей цілими днями шукають найбільш надійний спосіб, як залучити гроші. Немов відчуваючи їхню потребу, інтернет вкривається зростаючими і виразками вірусних сайтів і вельми сумнівних ідеологій. Не дуже зрозуміло, яким чином вірус на комп'ютері або кілька прочитаних перед їжею індуїстських заклинань здатні допомогти з фінансовими проблемами, проте... багато хто в це вірять! Для того щоб утямити, що ж все-таки робити для збільшення фінансового достатку, потрібно зрозуміти дві прості істини.

Гроші - засіб, а не мета

Людина, яка прагне непомірної розкоші і заради цього шукає спосіб, як залучити гроші без шуму, пилу і будь-якої праці, перш за все не вписується в логічні рамки. Гроші - це засіб існування людини в сучасному соціумі, без них важко, але вони далеко не головне. Людина, що ставить метою свого існування володіти великою кількістю засобів, не підкріплених іншою метою, викликає в оточуючих якщо не огиду, то жаль.

Проте, певна кількість фінансів нікому і ніколи не зашкодить. Не потрібно ставитися до грошей легко: перед кожною тратою варто замислитися і згадати про працю, якою були зароблені ці гроші. Звичайно, якщо згадати буде нічого (гроші зароблені нечесно) - то й накопичити їх буде майже неможливо. Цією особливістю людської психології і пояснюється повір'я, що неправедні гроші щастя не принесуть.

Як залучити гроші, не втрачаючи здорового глуздуФото: Depositphotos

 

Гроші - привілей, а не даність

Небагато людей розуміють, що живуть наразі в найжорстокіших умовах внутрішньовидової конкуренції за всю історію існування людства. Планета відверто перенаселена людьми. У минулому з таким перенаселенням боролися кровопролитні війни, а зараз - фінансова криза, безробіття і злидні.

Гроші - це всього лише інструмент нового природного відбору. Якщо ти не можеш заробити, то ти занадто слабка для соціуму, не можеш принести йому користі. Не варто чекати з боку якоїсь долі якихось матеріальних благ (за винятком знайдених на дорозі монеток). Поки особисто ти не зберешся, не побачиш свої потреби в грошах і не наважишся їх задовольнити - ніхто і ніколи не зробить цього за тебе.

Звичайно, ніхто не заважає тобі в цей час віддаватися медитації або співуче читати незрозумілі заклинання для залучення грошей. Однак не варто забувати про те, що основну користь принесуть саме твої активні дії, а промовляння молитов здатне зміцнити лише віру в свої сили і надію на успіх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
гроші
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи