Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Загнати населення в безнал

Світ:

Держава хоче загнати громадян України в безготівкові розрахунки, щоб бачити, що, де, як купує населення. Автори, напевно, хочуть витягнути з тіні «чорні» гроші і побачити справжній стан справ в Україні. Але в дикому співтоваристві голодних щурів моралі і законів не існує.

90% наших людей знаходяться на найнижчоve щаблі піраміди потреб Маслоу, вони стурбовані їжею, одягом та сексом. Решта потреб у них навіть не включаються. Громадянин України не задає собі питання безпеки, коли йому потрібні гроші, щоб прогодувати сім’ю, також його не цікавлять питання статусу. Тому єдиним способом обмежити рух готівкових грошей на території України - це скасувати самі готівкові гроші або ввести кримінальну відповідальність за наявність грошей у кишені.

Сьогодні тільки Швейцарія близько підійшла до того, щоб скасувати обіг готівкових грошей на своїй території, але швейцарці давно вже користуються золотими та платиновими картками. Всі розрахунки в магазинах і навіть у метро ведуться через платіжні термінали. Високошвидкісний Інтернет і банківська система повністю накрили маленьку Швейцарію з дуже багатим населенням.

Україна ж, як завжди, ставить віз попереду коня, забуваючи про те, що 16 млн. її населення проживає в сільській місцевості, позбавленої Інтернету та благ цивілізації. Більшість людей в містах теж не здатні сьогодні переходити на безготівковий розрахунок. Через зубожіння в нашій країні не працює правосуддя, правоохоронна система і, відповідно, у людей немає почуття небезпеки. Голодні не страйкують і не думають, вони хочуть їсти. Тому на ці заходи зажерливих, збожеволілих від грошей володарів держави можна не звертати уваги.

Громадяни України можуть вести бізнес готівкою, надаючи один одному приватні послуги, обмінюючись товарами, грошима, повністю перебуваючи в тіньовому секторі. Для цього навіть не потрібно реєструватися в податковій. Зажерливі чиновники просто не бачать незареєстрованих громадян. Сьогодні ніхто не контролює людей, що знаходяться в стадії банкрутства. Люди змушені тримати свої гроші при собі, а заодно приховувати від держави свою економічну діяльність.

Більшість громадян України не довіряють банкам свої гроші, у кращому випадку використовують банки в якості платіжного термінала для невеликих сум. Великі гроші ходять у валізах поза банківською системою. Основні капітали знаходяться в руках держчиновників, госкапіталістов і наближеного до них бізнесу. А вони або провертають свої великі угоди на зарубіжних рахунках, або простим дідівським способом - шляхом обміну валізами. В крайньому випадку, вони тримають гроші в банківських осередках, але скільки, невідомо навіть банківським працівникам.

Тому спроби побудувати цивілізовану фінансову мережу і перейти на безготівковий розрахунок в Україні ні до чого не приведуть, як і обмеження на обмін валюти, як і взагалі будь-які обмеження в наших реаліях.

Люди стають розумніші за державу. І як тільки вони стануть досить розумними, вони вийдуть на вулицю з вимогою економічної свободи, скасування всіх дозволів, погоджень економічної діяльності. Така світова тенденція.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи