Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Заступника начальника Врадіївської міліції затримали за спробу приховати злочин підлеглих

Про це повідомила прес-секретар прокурора Миколаївської області Наталія Абрамова. «Він підозрюється у незабезпеченні повного та об’єктивного розкриття злочину. Більше того, перебуваючи у дружніх стосунках з підозрюваними, намагався приховати злочин і з цією метою незаконно вимагав від підлеглих, щоб вони дали неправдиві свідчення», – заявила вона, додавши, що кримінальне провадження порушено за ст. 365 ч. 2 Кримінального кодексу (перевищення влади або службових повноважень).
Нагадаємо, 28 червня міліціонер Дмитро Поліщук (племінник прокурора Заводського району Миколаєва)  та таксист Сергій Рябіненко були затримані за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень мешканці Врадіївки Ірині Крашковій. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на строк 60 діб.

Водночас місцеві мешканці вимагали притягнути до відповідальності ще одного підозрюваного у скоєнні злочину, на якого вказала потерпіла - старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака. Міліціонер є похресником начальника Миколаївського облуправління міліції Валентина Парсенюка.

У прокуратурі Миколаївської області запевняли, що Дрижак має алібі – у момент скоєння злочину він нібито був на чергуванні в РВВС. Однак вже 2 липня Дрижака затримали та перевели зі статусу свідка в статус підозрюваного у кримінальному провадженні. 3 липня його заарештували до 15 серпня.

Опозиція, в свою чергу, через події у Врадіївці вимагає відправити міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка у відставку,  а також відправити у відставку голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Круглова та звільнити з посади відстороненого начальника Миколаївського обласного управління міліції Валентина Парсенюка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи