Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

Живе Слово для лідерів

Категорія:

25 травня 2015 року ми започатковуємо перехід до етапу цілеспрямованого націотворення. Для цього застосовуємо лідерський варіант читання Живого Слова.

150525_lebedi.jpg

Лебідь – символ шляхетної людини
Лебідь – символ шляхетної людини

У 2014 році Україна народила новий український козацький етнос. Подібним чином батьки народжують дитину, яка стає спадкоємцем і продовжувачем їхнього роду.

Згідно з визначенням, козаки – це вільні озброєні люди. Сучасні козаки – це ті, які активно долучилися до війни України за волю. Новий козацький етнос – це етнос волонтерів: ті, які з власної волі і власним коштом воюють за Україну, постачають їй продовольство і амуніцію, дають гроші, підтримують інформаційно та духовно.

Етнос – це аморфний стан народу. Основоположним завданням етносу є посилення його єдності. Вона досягається чіткою ідентифікацією «ми–вони», спільною мовою, відчуттям спільної долі, усвідомленням спільної мети. Що однорідніший етнос, то він згуртованіший. На цьому етапі наголос робиться на те, що ми однакові. Етнос – це наче однорівнева соціальна мережа. Гасло етносу: Ми – єдність!

ЕТНОС – це консолідована однорідність.

Наступним етапом розвитку етносу є перетворення його на націю. Нація – це вертикально структурований етнос. Нація – це ієрархічна мережа з власними органами координації та спеціалізованими підсистемами.

Перетворюючись на націю, етнос самостійно вирощує собі голову. Гасло нації: Ми – структура!

НАЦІЯ – це організована різноманітність.

На етапі націотворення відбувається висування етносом нових лідерів та їх організація. Нація відрізняється від етносу наявністю організованої еліти. Критерієм сформованої нації є власна національна держава.

25 травня 2015 року ми започатковуємо перехід до етапу цілеспрямованого націотворення. Головні зусилля спрямовуємо на формування української еліти, спроможної перемагати. Для цього вона повинна перебувати у просторі перемоги, який ми називаємо Простором волі (євангельський термін – Царство боже).

Оскільки людина є триєдиною істотою, то для піднесення у простір вищих вібрацій діємо на всіх трьох рівнях: духу (воля та світогляд), душі (психіка, знання, інтелект, емоції), плоті (харчування, здоров’я, тренованість).

З цією метою на ТБ-7 започатковуємо нові телепрограми і розвиваємо існуючі: 

Ключовою технологією піднесення у Простір волі є Живе Слово. На етапі етнотворення ми використовували тексти Живого Слова у множині (Вдосконалюємо! Відновлюємо! Виконуємо!...).

На етапі цілеспрямованого націотворення додаємо читання Живого Слова в однині (Вдосконалюю! Відновлюю! Виконую!...).

Для нових аріїв, які відчувають у собі лідерський потенціал, можна повністю перейти на лідерський варіант читання Живого Слова вже після проходження 40-денного базового курсу (читається у множині). Проте корисно отримати досвід читання у множині всіх текстів Живого Слова. 

Нова еліта організовується у Просторі волі. Вона творить Третій Гетьманат – передову українську державу нового циклу. Відтак фундамент нової держави закладається у просторі позитивних подій.

Національна еліта – це ті українці, що випереджують інших у розвитку і підтягують їх до свого  рівня. Еліта показує особистий приклад і творить якісні зразки, а всі інші її підтримують, приєднуються, наслідують. Так формується шляхетна нація. Третій Гетьманат – це держава шляхетних людей.

Головна властивість лідерів нового циклу – забезпечення успішності проектів своєї громади. Лідер не тільки генерує ініціативи і організовує громаду – він приносить їй щастя, служить у ролі чарівного талісмана. Перебування у Просторі волі – головна вимога до нових лідерів.  

Оновлені й уточнені тексти Живого Слова незабаром будуть опубліковані на сайті Народний Оглядач. Обговорення цієї теми триватиме у Телевізійній школі Живого Слова.    

Хай Буде!

Наші інтереси: 

Вгору просування - без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі! Хочу поділитись, що з початком читання лідерського варіанту Живого Слова в мене почали інтенсивно реалізовуватись давні мрії. Це просто захоплює Дух!!!

Коментарі

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

У традиції козацтва поряд з отаманом - виборною посадою, існує ще функція Радетеля (порадника) - безстрокова посада.

Як на мене, то сучасні лідери, що мають творити новий Світ, більше виконують саме Брахманські функції Радетеля, аніж адміністративні Отамана. Радетеля - запрошують і щоб його знімали - такого я не чув. Радше він сам може залишити громаду, яка не дослухається його порад.

Хоча.. думаю, обом типам лідерів знайдеться місце.

І ще одна річ - простір Волі. Тут багато говориться про його чудесні властивості, але-от практичне визначення належності дії до нього - нечітке.

Я бачу його таким. Цей простір визначається особливим ставленням (на відміну від попереднього простору - Боротьби) до поняття Любові. У просторі Волі є найважливіша річ - стан відчуття Любові (Агапе), Єдності зі Всесвітом. Відносно цього й визначаються стратегії поведінки й критерії оцінки дій.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додам, що у нас передбачено три моделі управління: лідерська, демократична і змішана. Про це йдеться у статті про самоорганізацію ТГ.

Вадим Кононенко каже:
У традиції козацтва поряд з отаманом - виборною посадою, існує ще функція Радетеля (порадника) - безстрокова посада.
Як на мене, то сучасні лідери, що мають творити новий Світ, більше виконують саме Брахманські функції Радетеля, аніж адміністративні Отамана. Радетеля - запрошують і щоб його знімали - такого я не чув. Радше він сам може залишити громаду, яка не дослухається його порад.
Хоча.. думаю, обом типам лідерів знайдеться місце.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Підтримую таке визначення Вадима.

Цитата:
Цей простір визначається особливим ставленням (на відміну від попереднього простору - Боротьби) до поняття Любові. У просторі Волі є найважливіша річ - стан відчуття Любові (Агапе), Єдності зі Всесвітом. Відносно цього й визначаються стратегії поведінки й критерії оцінки дій.
Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Це я до того, що на НО повсюдно говориться, що цей простір забезпечує легку Перемогу... :) але за такого розуміння цього простору немає сенсу про неї говорити, адже вона (Перемога), власне, є елементом простору Боротьби.

Бо переможець здобуває зверхність над переможеним, а цього не може бути у стані Любові до нього. Виходить, що за виникнення конфлікту кожен намагатиметься не боротися із супротивником, а здатися в полон... і, зберігши свою Любов, перетворити супротивника зсередини... Головне, щоб вистачило міцності витримати й розуміти межу, далі якої буде повне самознищення. Що, звісно, у масштабах Всесвіту - дрібничка... а нам - значна неприємність.

Здається мені, це одна з причин, чому українці досі живуть на власній землі... хоча підкорити їх намагаються чи не постійно. Коли можуть - борються, коли ні - перетворюють зсередини.

Загалом - це дві різні стратегії: Чоловіча та Жіноча (янський та інський шляхи).

Хоча, здається мені, в просторі Волі має бути місце й чоловічому шляху... але, поки-що не бачу, у якому саме вигляді. Творчість через Любов... яка нейтралізувала б наміри супротивника... Фільм "Револьвер"...

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Авжеж. У Вел. Брит. поруч iз мiнiстрами працюють державнi секретарi, якi не змiнюються, й можуть завжди пояснити новому мiнiстровi-полiтику - переможцю на чергових виборах, що вiн може зробити, а чого нiколи.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Якщо усi пiдуть у лiдери... . Чи не забагато буде ЛIДЕРIВ? Хто ж працюватиме?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так лідер же і найбільше й працює! ;-) Саме це й визначає "солідарність", "солідерство".
Закачуймо рукава, пане Вікторе! :-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Усi щось пишуть про Простiр Волi. Хто з дописувачiв там був?

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Той хто там був,нічого Вам не відповість,бо бракує слів.....

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Авгур Полiн.
0
Ще не підтримано

100 %

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Я там був. Нічого особливого. Просто всередині й навколо зникають негативні події і є можливість займатися тим, що подобається. Мрії збуваються значно швидше. Підтверджую думку Вадима: там є відчуття любові-агапе, по-нашому - милості.

Вiктор Нокiд каже:
Усi щось пишуть про Простiр Волi. Хто з дописувачiв там був?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Пане Вікторе, а ви спробуйте самі туди потрапити. Правда для цього потрібні значні зусилля прикласти.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я вчора тут прочитала, ніч пройшла і сьогодні вже не знайшла одної фрази у статті п. Ігора -" Чоловіки здобувають знання, а жінки їх зберігають". Правильно сказано, просто чудово!
Я би сказала, чоловіки здобувають знання, а жінки їх вже мають. Оце підготовила репліку, а фраза сама щезла з простору. Ось вам і простір Волі, п. Вікторе.
А мій коментар повинен бути такий: " У жінок довша генетична пам”ять, ніж у чоловіків, це науково. Генетичний код ДНК мітохондрій передається тільки по материнській лінії. Навіть якщо син отримав ДНК від матері, то надалі він в його дітях розбавиться. А ось дочка передасть своїй дочці точний слід.
Ніхто не догадується, що це має відбутися, коли цей архів відкриється. Визнайте значимість жінки, тоді і покрутиться двигун еволюції. Скажіть- ” Ми, козаки, пробиваємо і мостимо дорогу для творчості жінки. Ми, козаки, йдемо попереду, щоби позаду нас квітла земля. Ми, козаки, надаємо глибоке довір”я жінці-матері і рухаємось в напрямку, який вона показує і підтримує. Ми, козаки, черпаємо енергію в жінки, визнаємо і шануємо її.” Дякую!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріна знову вирішила поставити чоловіків на службу жінкам :)))

Цитата:
Скажіть- ” Ми, козаки, пробиваємо і мостимо дорогу для творчості жінки.
Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ця фраза про взаємодію чоловічого і жіночого - з фільму про Дюну.

Зоріна Небокрай каже:
Я вчора тут прочитала, ніч пройшла і сьогодні вже не знайшла одної фрази у статті п. Ігора -" Чоловіки здобувають знання, а жінки їх зберігають". Правильно сказано, просто чудово!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі! Хочу поділитись, що з початком читання лідерського варіанту Живого Слова в мене почали інтенсивно реалізовуватись давні мрії. Це просто захоплює Дух!!!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Роман Свищ каже:
Радіймо, друзі! Хочу поділитись, що з початком читання лідерського варіанту Живого Слова в мене почали інтенсивно реалізовуватись давні мрії. Це просто захоплює Дух!!!

РаДіймо, Романе! А де ви його (Лідерський варіант ЖС) взяли? Бо на НО я щось не побачив.

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Я імпровізую. Змінюю всі слова першої особи множини на першу особу однини. Наприклад: розчиняємо - розчиняю, створюємо - створюю.

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Роман Свищ каже:
Радіймо, друзі! Хочу поділитись, що з початком читання лідерського варіанту Живого Слова в мене почали інтенсивно реалізовуватись давні мрії. Це просто захоплює Дух!!!

Також у мене почала зростати впевненість у собі.

Зображення користувача Сергій Стецько.
0
Ще не підтримано

Оновлені УФ Живого Слова розміщені на сайті Олександра Філатовича - Живе Слово. Користуйтеся!

Ми завжди успішні!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Там багато чого є.

Посилання?

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Там багато чого є.

Посилання?

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

тут вам кожен може їх скопіювати якщо потрібно

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Доброслав Велесовий -

Пані Зоріна знову вирішила поставити чоловіків на службу жінкам :)))

Про це написали давні мислителі. Моє життя складається так, що мене ніби направляють у ті місця, де я бачу вказівки. Я написала статтю Що показує маленький Ісус?. Наведені факти ще з 13 століття, бо вони надіялись, що хтось підніме голову і прочитає. Тому не пручайтеся, щоби так і було.
Коли зникне заздрість, тоді і перейде Земля в простір Волі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!