Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Звернення Олександра Ольшанського до українських власників зброї

Олександр Ольшанський - член Наглядової ради Української асоціації власників зброї, співавтор Законопроекту «Про цивільну зброю і боєприпаси», який вже тривалий час бере участь у боротьбі за право українців на володіння зброєю.

14102401r.jpg

Олександр Ольшанський на GUN OPEN DAY 'May 2014

Друзі, звертаюся до вас за підтримкою. Місяць тому я вирішив висунути свою кандидатуру в народні депутати України. Я балотуюся в одному з найважчих у країні округів – 223. Не дарма його номер збігається з калібром популярного патрона .223 Remington.

Мої суперники – горезвісні Пилипишин та Левченко. Фактично ці двоє вже давно грають одну й ту саму роль у загальній виставі. Левченко – це Антипилипишин, а Пилипишин – це альтернатива несамовитому Левченку. Результат очевидний.

Коли я обирав округ, один з моїх друзів сказав: якщо після Майдану і сотні смертей, кияни мають вибирати поміж Пилипишиним і Левченком, то з цією країною щось не так. Ось я і вирішив спробувати полагодити це «не так».

Якщо мене оберуть до Верховної Ради, то, звичайно ж, я буду добиватися ухвалення Закону про зброю у нашій редакції. Я можу навести тут безліч аргументів, чому легальна зброя необхідна нашій країні, але є людина, яка зробила це задовго до мене.

Прошу нашу збройову спільноту підтримати мене на виборах. Якщо хтось зможе допомогти особисто, мої контакти є в Асоціації.

Всі, хто хоче допомогти, приєднуйтесь до закритої групи у Фейсбуці.

Бажаючим допомогти на волонтерських засадах, пропонуємо заповнити Анкету.

Олександр Ольшанський

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи