Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Звільнення жінок від рабства

Царицe Небесна, зроби так, щоби кожна вагітна жінка стала Царицею Землі. Ось де є правда. Щоби народити божих здорових інтелектуальних дітей- Жінка-Цариця повинна жити в раю, оточення навколо неї тільки розумне, духовне, позитивне.

Написавши попередні статті, які допомогли зрозуміти довголіття, воля Богині-Матері підвела мене до розуміння наступного кроку.  Все на Землі твориться для майбутнього, а це є наші Діти. Всі ми, дорослі, є неугодними короткожителями на Землі і будемо вмирати по колу, допоки не зрозуміємо, яким чином твориться це майбутнє. Хтось на Землі свідомо блокує і тримає в темноті прості і світлі розуміння.

Почнемо з Церкви, де говорять, що аборти- це великий гріх, бо вбивається дитина Божа. Тому треба створити закон для жінок, який забороняє робити аборти. Правду кажуть, але хитро і перевернено, роблячи гоніння на жінку. Секрет в тому, що жінку-Богиню зробили рабинею і на неї склали всі гріхи.

Кожна людина є дитина Божа і є спотворенням внести вину жінкам, якщо вони не готові народжувати дитину через якісь глибоко важливі причини. Такий туман для жінок, що ви, будьте добрі, народжуйте нам побільше рабів, а вбити їх ми вже і без вас зможемо.

Царице Небесна, зроби так, щоби кожна вагітна жінка стала Царицею Землі. Ось де є правда. Щоби народити божих здорових інтелектуальних дітей  Жінка-Цариця повинна жити в  екологічно-стабільному  раю, оточення навколо неї тільки розумне, духовне, позитивне.

Ця вагітна жінка є священницею в Храмі. Тоді народжені діти будуть геніальними, бо зародок вже буде інформований в який світ він вийде. Жінка-мати є ерудованою, різнобічно розвиненою, духовно сильною, освіченою у всіх сферах. Початок іде від матері. Весела мати,  радіє мати, бо майбутнє її дитини вже складене програмою захисту, волі  і знань. Дитина  народжується в благодатне екологічне середовище і безтурботне  її дитинство, дитина забезпечена всім для її розвитку.

Вже є неможливим сприймати маразм старофальсифікованої релігії, куди потрапляє основна маса жінок. Падають на коліна перед хитрими гнобителями і вірять в брудні байки про “святе писання”. Так, народжуйте побільше їм дітей у цей нищівний світ, а вони вже  знають, як їх “прикрутити” чи “присадити”. Чим більше стадо, тим більша їхня влада, бо  є багато  можливостей для маніпуляції, щоб все заплутати.  Жінка зосереджена на добробуті дитини, а дитина виросла і потоптала материнську любов, бо Хтось створив Закони проти Матері.

Добре знає патріархальна система скільки материнських сліз вилилось заради її синів. Але саме таким чином вони тримають в покорі Богиню Матір. Хай родить і плаче - таку долю їй визначили виродки. Вона знецінена від того, що не може воювати проти своїх дітей, і надалі  виродки-нащадки  роблять війну самі між собою.  То який, до біса, бог, в особі сьогоднішнього священника, є в силі заборонити Матері діяти так, як вона вважає за потрібне. Нікчемні, слизькі, гидотні їх потреби, бо їм потрібні душі дітей наших, щоби панувати, одурманити і їх , кажучи про вищу  кару божу. Вище Матері з дитиною не існує нічого і  перестаньмо живити нашими дітьми самовбивчу систему облуди.

Вихід простий - панує Мати на землі. Вона Всесильна Владика у всіх  інтуїтивних  почуттях і розуміннях. Ніхто в Галактиці не має права сказати їй, що вона щось не так вчинила. Хто в світі може знати чи є жінка вагітною, окрім неї самої? Посягання на волю Матері, створення різних законів для її рабства, ще раз показує нікчемне безсилля цієї цивілізації. Природа-Матінка дає більше, ніж ця патріархальна система, що все зруйнувала. Конвульсії, останні конвульсії патріархату. Малюнок хороший "Жінка, зодягнена в Сонце". Що в неї під ногами? Те, що несе брехню.

Чи хтось з патріархів подбав про народжену дитину? А ніхто. Помилка думати, що чоловік рятує, бо все навпаки - рятує жінка. Тільки розум жінки, спрямований на вирощення своєї дитини, тільки  Матір єдина, яка дбає, що дати їсти дитині божій. То чи не є сміхотворним карликом їхні видумані закони?  Мати- це  є єдиний Закон і хай навіки закриють рот ті, хто ніколи не подбав про народжених дітей і їхнє майбутнє. За спиною Матері ростуть дерева- це символ майбутнього для єднання зі Всесвітом. Жінки- Матері, тільки ви маєте Право на все, а всі решта, хором взяті, нічого не варті. Тому тільки  Матір є єдиною, яка творить Закони для своїх дітей  і всі її сини працюють на розквіт Землі, а не знищення, як  привикла патріархальна система. Жінки, виходьте з темниць, піднімайтесь з колін, перестаньте цілувати руки гнобителям, вирослим синам-виродкам. Саме так, вироджений у них ген , а не чистий божий.

Нема їхнього Бога, Бога ми несемо всередині себе. Набирайте світлих знань, а не довіряйте брехні від незнання. Молитися Святій Богородиці можна і в хаті, бо тільки вона є Єдиним Богом. Перекрити джерело живлення паразитам, не ходити в їхні церкви, а освячувати свій дім хорошими словами. У свій дім притягувати добро і благодать, а коли щезне облудлива брехня, тоді і визначитись. Наука кожний день відкриває нові речі, від чого, деколи, і волосся стає дибки, перевертається все навиворіт. Тож радісно читаєм про світлі знання, замість слухати заяложені примітивні молитви, які і складені так, щоби жили в страху і сльозах.

Не визнавати нікого з владних, хто нічого не зробив для дітей і не подбав про їхнє майбутнє. Повний бойкот спотворенню - виходимо в інший простір. Творимо Гімн Матері- і вона віддячить нам, її дітям.  Вже крокують чисті світлі наші діти, які заради Матері творитимуть красу і добробут Землі. Материнське Слово є останнім повсюди, Її Слово є Закон Всесвіту.

http://Перевернули стрілки і отримали ключ життя

http://Ритм безсмертя- геніальний і генітальний

http://Вона "безотлінне Боже Слово породила"

Програма майбутнього: Bстановлюємо справедливість

http://Чому жінки ближчi до просвітлeння?

http://Космічний зв"язок: ДНК

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Пісня - О, Україно..

http://Звідки взявся символ хрестa?

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Релігія Всесвіту з гербом України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Не забуваймо про звертання:
“Цариця Небесна, зроби так ...” - Царице Небесна, зроби так ...
“Після написання моїх попередніх статтей, метою яких було зрозуміти довголіття життя...”- Написавши попередні статті, які допомогли зрозуміти довголіття... (Спрощуймо мову). “до розуміння наступного кроку” - до розуміння дальшого кроку, або ще одного кроку.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Не забуваймо про звертання:
“Цариця Небесна, зроби так ...” - Царице Небесна, зроби так ...
“Після написання моїх попередніх статтей, метою яких було зрозуміти довголіття життя...”- Написавши попередні статті, які допомогли зрозуміти довголіття... (Спрощуймо мову). “до розуміння наступного кроку” - до розуміння дальшого кроку, або ще одного кроку.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано, за зауваги. Поправила фрази.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!