Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Серед звезених до Києва тітушок і провокаторка «Міс одеська барикада»

Третього грудня о 23.00 з Одеси від Куликового поля на Київ відправлено загін тітушок. До столиці вирушили три великих двоярусних і чотири  мікроавтобуси проплаченої місцевими регіоналами масовки для участі в пропрезидентських  акціях у столиці. За повідомленням інтернетвидання «Погляд з Одеси», вияв любові до Віктора Януковича належно оцінювався. Найманцям ПР обіцяють платити по 470 грн. на день, а «бригадирам» - по кілька тисяч. 

В автобусах, що виїхали під покровом ночі, знаходяться невідомі характерної спортивної статури. А серед них і завсідниця всіх скандальних так званих «антифашистських» шабашів, полум’яна регіонала Ніна Кончаловська. Ця досвідчена провокаторка відома у місті під кличкою «Міс одеська барикада». Автобуси прихильників Партії регіонів безперешкодно проїхали через пост ДАІ на трасі Одеса-Київ. Тітушки мають виконувати роль «активістів» на провладних мітингах, а в разі необхідності — вступати в силове протистояння з активістами Євромайдану.

Провокаторами під Верховною Радою будуть працювати і більше 200 тітушок із Чернігова, які вже прибули до столиці чотирма автобусами. За свої послуги вони отримуватимуть по 250 гривень за день.

Подібне повідомлення, розповсюджене в інтернетмережі, надійшло також з Дніпропетровська. Звідти до Києва в ніч на 4 грудня виїхало за різними джерелами від 300 до 500 тітушок. Замість коментарю всі видання цитують лист очевидця цього від'їзду:

«Їхав із дому 101 маршруткою, до неї зайшли одразу 16 молодих пацанів бидлуватої зовнішності. Кажуть, що їдуть на Київ. Питаю, підколюючи, «На футбол?», на що один відповідає: «Так, головами людськими грати». Коли вийшов з ними – виявилося, що їх чоловік із 300 і близько десятка великих автобусів. Частина біля оперного театру, частина біля Будинку Спілок. Київ, будь обережним!!!! Кажуть, що платять 300 грн. за день, але записатися неможливо, беруть лише «своїх».

Подбали регіонали і про пристановище для прибулих провокаторів у столиці. Приміщення міністерства на проспекті Перемоги, 10 пристосоване Дмитром Табачником на притулок для тітушок, які там переховуються й обігріваються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Вони час даремно не витрачають

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Вони час даремно не витрачають

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Я пересікався з цією жіночкою в Одесі, ще за призеденства Ющенка. З нею не все в порядку.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Читаймо УМ22! Захистимо Київ і Україну!
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

+++

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.