Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Серед звезених до Києва тітушок і провокаторка «Міс одеська барикада»

Третього грудня о 23.00 з Одеси від Куликового поля на Київ відправлено загін тітушок. До столиці вирушили три великих двоярусних і чотири  мікроавтобуси проплаченої місцевими регіоналами масовки для участі в пропрезидентських  акціях у столиці. За повідомленням інтернетвидання «Погляд з Одеси», вияв любові до Віктора Януковича належно оцінювався. Найманцям ПР обіцяють платити по 470 грн. на день, а «бригадирам» - по кілька тисяч. 

В автобусах, що виїхали під покровом ночі, знаходяться невідомі характерної спортивної статури. А серед них і завсідниця всіх скандальних так званих «антифашистських» шабашів, полум’яна регіонала Ніна Кончаловська. Ця досвідчена провокаторка відома у місті під кличкою «Міс одеська барикада». Автобуси прихильників Партії регіонів безперешкодно проїхали через пост ДАІ на трасі Одеса-Київ. Тітушки мають виконувати роль «активістів» на провладних мітингах, а в разі необхідності — вступати в силове протистояння з активістами Євромайдану.

Провокаторами під Верховною Радою будуть працювати і більше 200 тітушок із Чернігова, які вже прибули до столиці чотирма автобусами. За свої послуги вони отримуватимуть по 250 гривень за день.

Подібне повідомлення, розповсюджене в інтернетмережі, надійшло також з Дніпропетровська. Звідти до Києва в ніч на 4 грудня виїхало за різними джерелами від 300 до 500 тітушок. Замість коментарю всі видання цитують лист очевидця цього від'їзду:

«Їхав із дому 101 маршруткою, до неї зайшли одразу 16 молодих пацанів бидлуватої зовнішності. Кажуть, що їдуть на Київ. Питаю, підколюючи, «На футбол?», на що один відповідає: «Так, головами людськими грати». Коли вийшов з ними – виявилося, що їх чоловік із 300 і близько десятка великих автобусів. Частина біля оперного театру, частина біля Будинку Спілок. Київ, будь обережним!!!! Кажуть, що платять 300 грн. за день, але записатися неможливо, беруть лише «своїх».

Подбали регіонали і про пристановище для прибулих провокаторів у столиці. Приміщення міністерства на проспекті Перемоги, 10 пристосоване Дмитром Табачником на притулок для тітушок, які там переховуються й обігріваються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

+++

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Вони час даремно не витрачають

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Я пересікався з цією жіночкою в Одесі, ще за призеденства Ющенка. З нею не все в порядку.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Читаймо УМ22! Захистимо Київ і Україну!
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

+++

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.