Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Віктор Суворов: Україна має всі умови для того, щоб стати однією з найсильніших і найбагатших країн Європи

Якщо Україна зуміє створити таку економічну модель, за якої люди охоче і старанно працюватимуть, то всі інші проблеми відійдуть на другий план. Якщо життєвий рівень учителя, інженера, простого робочого стане вищий, ніж у Росії, то проблеми Криму, Донецька, Луганська відпадуть самі собою. 

140722-suvorov.jpg

Ві́ктор Суво́ров (справжнє ім'я: Володи́мир Богда́нович Різу́н); нар. 20 квітня 1947, Черкащина
Ві́ктор Суво́ров (справжнє ім'я: Володи́мир Богда́нович Різу́н); нар. 20 квітня 1947, Черкащина

Україна має всі умови для того, щоб стати однією з найсильніших і найбагатших країн Європи. Нема нафти і газу? Не треба засмучуватися. Я чотири роки працював у найбагатішій країні світу - у Швейцарії. Там немає взагалі жодних викопних ресурсів. У них немає навіть будівельного піску, завозять із Італії. Але там живе талановитий і волелюбний народ. Цього вистачає для процвітання країни. 

До речі, цей народ категорично відмовився надіти на себе ярмо європейської соціалістичної бюрократії. Та й з мусульманським засиллям якось справляється. Нещодавно швейцарці всенародним референдумом вирішили: жодних мечетей у нас не буде. Кому не подобається, може йти на всі чотири боки. 

Запитання: Ми не віримо в європейську стійкість проти російської корупції. Але чи готова Європа захищати хоча б свою свободу і цінності?

Ні. За свої цінності Європа не бореться і боротися не буде. 

Один приклад: у великих містах Європи безкрайні квартали заселені мусульманами, які європейських цінностей не визнають, які не бажають вписуватися в місцеві традиції і порядки. Вони не хочуть працювати, не дотримуються законів, серед них висока злочинність, вони енергійно плодяться. Марсель, оспіваний поколіннями письменників і поетів, це вже не Європа. Це мусульманська твердиня.

Приїжджайте у Бірмінгем або у Барселону, в Мадрид або Манчестер, без зусиль, просто по запаху, знайдете загиджені квартали, населені бородатими мужиками в тапочках і білих сорочках по коліна і жінок, по самі очі закутаних у чорні простирадла. Це нашестя, якому Європа протистояти не збирається. В інших питаннях самозахисту - така сама ситуація. Інстинкт самозбереження Європа втратила.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ну як не погодитися з Віктором Суворовим?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ну як не погодитися з Віктором Суворовим?