Зображення користувача Вадим Кононенко.
Вадим Кононенко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оновлення: осучаснення та пришвидшення серверного програмного забезпечення!

Радіймо! В розвитку Народного Оглядача важливим місцем є серверна інфраструктура, на якій працює наш сайт. І ось ми знову зробили важливий крок з її вдосконалення. Сьогодні вранці Народний оглядач "переїхав" на новий віртуальний сервер із сучасною операційною системою CentOS7. 

Перевірені, надійні, дещо консервативні рішення від Red-Hat складуть надійне підґрунтя для нашої роботи. Разом з надійнішою операційною системою ми використали полегшену систему віртуалізації OpenVZ, що разом відчутно додало швидкодії Народному Оглядачеві.

Також було виправлено надокучливе очікування у завантаженні файлів. Робота у оновленому Народному Оглядачеві дає відчуття скинутого тягара, що гальмував наш рух.

PS. Оновлюймося. Прийдешній 2015 рік є переламним. Ми енергійно розв'язуємо застарілі суперечності, а минулі негаразди осмислюємо й лишаємо в минулому. Там їм місце. Ми не тікаємо від них, не забуваємо, а пам'ятаємо як пройдені уроки. Для нас нема табу, ми відповідально й з розумінням приймаємо рішення й творимо новий світ.

Кожен з нас має усвідомити, що цей світ цілковито на нашій відповідальності. Кожен з нас знає багато про свої недоліки й, певно, ще більше про недоліки інших, але окрім нас це ніхто не зробить. Творець подарував нам Світ - світ можливостей! Творімо!

PPS. Наступний наш крок - статистика голосування й навігація серед коментарів. Це вже давно очікуване всіма оновлення, після якого ми знову візьмемося за розвиток системи структурування українського суспільства.

Хай буде! :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ольга Олешка.
0
Ще не підтримано

Вітаю зі здобутими вершинами!Далі буде!

Все буде так,як ми захочемо!

Коментарі

Зображення користувача Ольга Олешка.
0
Ще не підтримано

Вітаю зі здобутими вершинами!Далі буде!

Все буде так,як ми захочемо!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ґратулюю, Вадиме, і галю за посвяту, яку, знаю, виконуєш радісно - бо для Вишньої Борії!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Вітаю, пане Вадиме! Швидкодія - це дійсно найбільша проблема зараз, дуже добре, що зроблено ще один крок в цьому напрямі.

Зображення користувача Володимир Євдаков.
0
Ще не підтримано

Пречудово! Дійсно стало набагато швидше все...

Володимир (Миролюб)