Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Самооновлювані голосування – ще один крок до ТГ-онлайн

Категорія:

У процесі обговорення зазвичай висувається нова аргументація, тому акціонери можуть змінювати свою думку. Відтепер вони мають право відкликати свій голос і проголосувати по-новому. Окрім того, вони можуть збільшувати свій інвестиційний внесок і, відповідно, підвищувати  вагу свого голосу. 

150803_tvorymo-2.jpg

Творимо!
Творимо!

Голосування гравців та акціонерів «Народного Оглядача» призначені не тільки для того, щоб виявляти статистику думок та настроїв.  Головне завдання  – інтелектуальне обговорення пропозицій і спільне досягнення консенсусу, тобто однозгідності.

Консенсус досягається тоді, коли рішення активно («за») чи пасивно («не заперечую») підтримують акціонери, загальна частка яких в інвестиційному фонді перевищує 90%.  Іншими словами, рішення можуть заблокувати акціонери («проти»), в яких загальна інвестиційна частка складає 10% або більше.

У процесі обговорення зазвичай висувається нова аргументація, тому акціонери можуть змінювати свою думку. У цьому випадку вони мають право відкликати свій голос і проголосувати по-новому.

Окрім того, акціонери можуть збільшувати свій інвестиційний внесок і, відповідно, підвищувати  вагу свого голосу.  Це дієвий спосіб вплинути на хід голосування.

Кожного разу на сторінці з голосуванням відтворюються актуальні, найновіші результати. Тобто після кожного переголосування, додаткового інвестування чи голосування нового акціонера підсумкові результати негайно змінюються.

Завдяки такому підходу ми завжди бачимо поточне ставлення акціонерів до пропозиції і бачимо в онлайні динаміку зміни суспільної думки.

Це ще один крок до електронної держави ТГ-онлайн, у якій делегування і переделегування відбуватимуться постійно, а для здійснення реального впливу на владу досить буде натиснути кнопку свого мобільного телефону.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Запропоновані методи внесуть динаміку в діяльність гравців іспонукатимуть до більш зрілої думки.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Запропоновані методи внесуть динаміку в діяльність гравців іспонукатимуть до більш зрілої думки.