Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перший домашній акумулятор, що не потребує установки

Він схожий на великий торшер висотою 86 см. Його можна запрограмувати на накопичення енергії в години, коли електрика максимально дешева, і на віддачу енергії в години пік, коли тарифи найвищі.

Розумний акумулятор Orison – це спосіб знизити споживання енергії та ефективно використовувати альтернативні джерела енергії. Фактично, це перший подібний пристрій, якому не потрібні фахівці з встановлення та обслуговування.

На Kickstarter винахідник Ерік Кліфтон пропонує нову енергосистему для домашнього використання. Це акумулятор, який може накопичувати електроенергію від сонячних панелей, вітряків, побутової електромережі, а потім віддавати електрику при необхідності. Головна особливість акумулятора Orison складається тому, що пристрій не вимагає установки, як інші аналогічні системи. Не потрібно підбирати спеціальне місце, тягнути дроти, проводити розрахунки і запрошувати фахівців. Досить підключити компоненти Orison до електромережі, і система почне роботу.

Orison можна запрограмувати на накопичення енергії в години, коли електрика максимально дешева, і на віддачу енергії в години пік, коли тарифи найвищі. Це дозволяє заощадити на рахунках за електроенергію. Крім того, Orison може освітлювати будинок і живити електроприлади в разі відключення електроенергії. Також Orison можна підключити до сонячних панелей або інших джерел енергії. Наприклад, вдень акумулятор буде накопичувати енергію від сонячних панелей, а вночі віддавати її в мережу.

Ємність накопичувальної системи Orison можна наростити простою покупкою додаткових пристроїв, що будуть по бездротовій мережі пов'язані один з одним через мережу Orison Cloud.

Orison Tower схожий на великий торшер висотою 86 см. Також є і більш проста і дешева версія акумулятора Orison Panel для масштабування системи. 

Ємність одного акумулятора Orison становить 2.2 кВт*год, вихідна потужність - 1,8 кВт. Цього достатньо для одночасної роботи мікрохвильовки і освітлення будинку. Шість Orison мають ємність 13,2 кВт*год. Термін служби складає близько 5000 циклів заряд/розряд, гарантований термін служби - 10 років.

На Kickstarter проект Orison зібрав $ 349 474 від 415 користувачів при необхідній сумі в $ 50 000. В даний час за попереднім замовленням можна купити Orison Panel за ціною $ 1400. Orison Tower коштує дорожче: $ 1550. Перші поставки заплановані на серпень 2016 р.

Наші інтереси: 

Мабутнє - за сучасними технологіями!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, йдемо вперед!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, йдемо вперед!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Чи знаєте де можна купити такі акумулятори?

Немає релігії понад істину