Зображення користувача Василь Федорiв.
Василь Федорiв
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одкровення силовика (31): «Путін вирішив чавити народ танками» – Слава Рабинович

Спецтема:

"Тато ухвалив остаточне рішення йти на 4-й термін у 2018 році. Або на 5-й – кому як подобається рахувати. Йому все одно. Ніяких наступників або приймачів – кому як подобається писати. Йому або туди, або у в'язницю, або у труну. Четвертого не дано. На Україні 10 тисяч трупів. У Боїнгу – 298, і з ним всім все ясно, причому скоро прилетить офіційно".

160819putin.jpg

Путін
«Путінізм – це війна, це «консолідація» Російської нації на ґрунті ненависті до якоїсь етнічної групи, це – наступ на свободу слова і інформаційне зомбування, це ізоляція від зовнішнього світу і подальша економічна деградація.
Путінізм – це контрольний постріл у голову Росії»
Андрій Піонтковський

 

Знайомий силовик, особисто мені:

– Розумієш, у нас все всі розуміють. Президент нелегітимний. Госдура нелегітимна. Багато хто у владі наробив справ не тільки на Гаагу...

Ти, напевно, про Крим та про Іванова хочеш, так? Ну добре, тільки не відразу. Давай все за чергою.

Так. Тато ухвалив остаточне рішення йти на 4-й термін у 2018 році. Або на 5-й – кому як подобається рахувати. Йому все одно. Ніяких наступників або приймачів – кому як подобається писати. Йому або туди, або у в'язницю, або у труну. Четвертого не дано. На Україні 10 тисяч трупів. У Боїнгу – 298, і з ним всім все ясно, причому скоро прилетить офіційно.

Небіжчиками завалені вже й свої власні пенати – двоє у Русада (передбачалося четверо, але двоє збігли до Америки і всіх заклали з цією смердючою сечею), до цього – всілякі там ГРУшники, генерали, юристи, Немцов, й навіть наші власні ФСБшникі! Давні «заслуги» теж тиснуть – Собчак, житлові будинки, «Курськ», Беслан, «Норд-ост», Чечня і біс його знає що ще! Конституція у смітнику, повзучий держпереворот, війни – це все в'язниця, в самому кращому випадку. Масові фальсифікації на виборах, нелегальний третій термін, як такий – значить, не просто, а тяжкі: кримінальщина та держзрада.

Плюс ще зціджування із бюджету. Ротенберги і Ковальчуки. А чого тільки вартий один Тімченко, який за татовим завданням більше десяти років скальпував всю нафтову галузь Російської Федерації за допомогою псевдо-маркетингової і псевдо-трейдінгової прокладки «Gunvor»? Ти що, думаєш, що Алекперов, Фрідман та інші не могли самі свою нафту продавати у повному об'ємі? Ти думаєш їм потрібний був цей Тімченко, Гена-гангрена, прокладка, зі своїм «Gunvor»?! А як тобі Сечін, із вкраденим для Тата і Роснафти Юкосом? А Байкалфінансгруп – чув таку назву? А ти знаєш, що коїться із «домашніми завданнями», які зціджують із Вебу, ВТБ, Ощадбанку і Газпромбанку, зі всіх металургійних компаній, і з решти всіх крупних компаній, для Тата?

А тобі відомо про міжнародні борги, які пробачили, і торгівлю зброєю, за відсотки чималі? А ти знаєш, кому належить Сургутнафтогаз, разом із 30 млрд. доларів накопичених грошових коштів? А ти знаєш, як влаштований Газпром і якою частиною володіє Тато? Це тобі не Каддафі-лох, у якого амери одного разу всі заморозили, і він відразу свій язик в одне місце собі засунув, від безгрішшя. Тут, брателло, для Тата трильйоном доларів пахне, на коло. Вкраденим. Або заробленим важкою працею, на галерах – це кому як подобається. Ти коли-небудь бачив трильйон доларів в одних руках? «Гроші треба робити, гроші треба робити, гроші треба робити!». Тато ще в Пітере так говорив.

Тому Тато ухвалив рішення звідти тільки ногами вперед. Але є проблема. І це не Конституція.

Він чудово знає свій справжній поточний рейтинг, і знає те, на що він перетвориться, коли наступить та сама Бетонна Стіна, про яку ти говориш. А наступить вона скоро – за сукупністю твоїх цих, як ти там їх називаєш, «чорних лебедів», ось, а ще того моменту, коли у нього закінчиться нічиє, тобто державне, бабло. Своє бабло зі своїх бункерів він давати не збирається.

До речі, ще один чинник – якби всі ці краяни кретини тільки бачили, які у нього особисті бункери, і що там коїться, і в його бункерах не тільки у Росії, але й поза Росією. Адже «Містралі» були куплені для нього, щоб у віддалені бункери в світовому океані можна було на гарному озброєному «катері» такому, із вітерцем. Тут обломилося, ну так у нього все одно флот є, який-ніякий... Для цього і потрібний ЧМФ – зайвим не буває. До своїх золотих гір швидко допливти, якщо що. Для цього і Крим брали. правда, тут план теж наполовину провалився – сухопутного шляху до Криму немає...

Які там багатства у бункерах – ти навіть уявити собі не можеш. Готівкові долари, євро, йени, швейцарські франки, золоті зливки, алмази. Ти там у своїх дописах жонглюєш всякими словами розумними – ЗВР, ФНБ, Резервний фонд, Кудрін, Сілуанов, Набіулліна, рогуліна, хренуліна Ролдугин(а) – ось, куди треба було дивитися! У татових особистих бункерах барахла на сотні мільярдів доларів заховано, не включаючи общак під назвою «Басейн». Ти що, перший раз чуєш про це? Ну ти і лох, ой ти лох!!! Резервний фонд, ФНБ, ЗВР. Ох ти лошара. Ти піди, піди, підрахуй, що там залишилося.

Коротше, економічний колапс буде таких розмірів, що ніякий кудрін не допоможе. Більше 300 мономіст встануть, і Тато більше не поїде гасити пожежі у ручному режимі, як він це робив з Пікальово. Народ вийде на вулиці.

І після думських виборів народ теж вийде на вулиці. І при наступних президентських виборах народ вийде на вулиці.

 Знаєш, що Тато вирішив робити із народом на вулицях? Ні? А я тобі скажу. Він вирішив чавити народ танками. Знаєш, чому? Тому що якщо розчавити танками декілька десятків або сотень чоловік, то далі і стріляти не треба: всі і так розбіжаться. Ось ти візьми Майдан на цій самій Україні. Тато відразу сказав Віті: «Вітя, не доводь цю справу до стрілянини в обидві сторони. Ти їх постріляєш, так вони не наступного дня, а цього ж дня стрілятимуть у твою сторону. Вони візьмуть Межигір’я, і тобі хана. Їх треба просто розчавити танками. Задави там ну 20, ну 40 чоловік. Ну 60, подумаєш! Нехай танки по Майдану підкотяться. Знаєш, що буде після того, як ти на Майдані 40 чоловік гусеницями в асфальт укотиш? Жодної людини там не залишиться, всі розбіжаться і не повернуться назад, гарантую».

Вітя не зважився на танки на ранній стадії. Замість цього він розстріляв сотню чоловік на пізній стадії. Не послухав Тата. Наказ віддавав він, сам Вітьок; організаторами були всі його відомі ад'ютанти. Всі зараз знаходяться на Рубльовці; певний агент по елітній нерухомості зробив собі на цьому цілий статок. Вітя і Ко. банкують у Газпромбанку, благо там вітають багато мільярдів доларів від нових клієнтів. Тато їх ніколи не видасть: Вітя і компанія стільки всього знають, що у жодному випадку їх видавати нікому не можна. Але Тато до цих пір вважає, що Вітя – тюхтій, що він його підставив, і говорить: «Я ж говорив тобі – відразу танками чавити».

Те, що зараз там Золотов купує для Росгвардії – вогнемети там всякі, водомети. це все фігня. Ну, зайвим не буде, як мовиться. Але головне – це танки і бронетранспортери. Просто чавити людей бронею, гусеницями і колесами. Відразу, якщо вийде багато і стане небезпечно. Решта просто випаруються. Втечуть тупо додому. На диван. Сидіти, боятися.

А що, у Китаї в 1989 році не так було? На площі Тяньаньмень? Ти сам пригадай. 200 чоловік убитими, близько 7000 поранених. Західні дипломати говорили, що убитих було близько 1000. Ну, і ще 7000 потім розстріляли. Але чавили-то танками, із самого початку! І якби не чавили відразу, то вдесятеро більше, 70000 розстріляних, було б з іншого боку, розумієш? Головне в масовому вбивстві – це ініціатива. Хто чавить першим – того й капці. Капці. Танки.

І що тепер, де Китай, а де Захід? Воюють? Захід таврує китайську воєнщину і диктатуру? Порушення прав людини і таке інше різне? А як щодо західної індустріалізації Китаю, за цих неповних 30 років? А як щодо найбільшого торгового партнера для багатьох країн, як щодо однієї із найбільших економік світу? А що б було, якби не розчавити тоді танками якусь жалюгідну тисячу чоловік? Де був би зараз Китай? Там же, де і Лівія, де Ірак, де Афганістан, куди влізли твої буші?

Ось то-то ж, і Тато про це думає. Ну, про себе, звичайно, не забуває. І про друзів.

Не зрозумів... Ти питаєш, хто чавитиме танками і виконуватиме накази? Так це ж простіше простого! Ти знаєш, як силовики присягають на вірність Батьківщині і Тату на десятиліття? І як присягатимуть нові лави росгвардійців? Це дуже просто. За допомогою іпотеки. За допомогою 30-річної іпотеки під нуль відсотків, за рахунок таємних статей бюджету. За держспецпрограмою за рахунок вчителів, лікарів і пенсіонерів.

Наприклад, мешкаєш ти у селі Дурікіно на Валдаї. Або ще гірше – у селі Гадюкіно на Алтаї. У будинку типу старого житла, що розвалюється, але не підлягає розселенню. А хочеш жити у Москві, в окремій трикімнатній квартирі у Жулебіно. Йдеш в Росгвардію, і там тобі бац – і зарплата. А з нею бац – і безпроцентна іпотека. Квартира – сьогодні, а іпотечні внески – потім, і їх вираховуватимуть із твоєї зарплати, а потім – і з пенсії. Тридцять років поспіль, але без відсотків. І ось, роки через два, приходить тобі наказ чавити гусеницями демонстрантів. А ти вже мешкаєш в окремій трикімнатній квартирі у Жулебіно, і назад у Гадюкіно із Москви їхати ну ніяк жодного разу не хочеш, та ще і безробітним. А стабільна зарплата і безпроцентна іпотека є тільки у Росгвардії, за місцем роботи і служби. Інакше виселять тебе. І твою сім'ю теж виселять. Кому ти будеш потрібний такій, що відмовився виконувати наказ розжалуваний колишній росгвардєєц, виселений із іпотечної квартири?

Та ти і через 20, і через 25 років виконуватимеш наказ чавити людей гусеницями, або стріляти у натовп – куди ти подінешся? У тому-то і геніальність ідеї: ти на 30 років вперед стаєш рабом системи! Лояльним таким гвинтиком – зате гордим жителем Жулебіно, у новій трикімнатній окремій квартирі у Москві! І дружина твоя задоволена, хвалить тебе: правильно заміж вийшла, легінь чоловічок! І діти задоволені – татко у самого Путіна працює, у Росгвардії, на морозиву гроші є! І відпустку дають – можна всією сім'єю і з друзями так культурно на автостоянці у МКАДа шашличок зі свинини посмажити, та білою з пивцем запити.

Можна у неділю до Храму Святого Праведного Іоанна Кронштадтського піти причаститися, а у Храмі Влахернської ікони Божої матері отримати прощення гріхів! Не виїжджаючи із Жулебіно! Або ти думав, що Жулебіно – це не комільфо? Та вже трохи краще твоїх Патріків буде – у Жулебіно все під боком: і два храми, і автостоянка у МКАДа для шашликів, і школа навіть є!

Все, на 30 років ти «залучений», можеш стріляти у натовп, можеш чавити її гусеницями – все одне, трикімнатна квартира у тебе є, іпотека гарантована, батечко гріхи відпустить, Тато – нагородить. А там, дивишся, і пенсія настигне, ветеранська. І внуки підуть, і теж гордитися будуть.

А що Крим? Що-що? Що-що? Чого ти розщокався-то? Ну Тату не потрібний просто Крим. Йому потрібний Крим, сполучений саме землею із нашою Великою Батьківщиною, для возз'єднання Криму із Росією. І ще Тату потрібне визнання цілого світу, що Крим – російський. І з цим – зняття всіх санкцій. І це розміняти можна на щось. Ну, типу, наприклад на те, що ми Україну відразу не анігілюватимемо за терористичну діяльність проти нас.

Хотіли, могли б, але не будимо. У обмін на це. Ну якось так. І ще Тату потрібний рейтинг. Як борцеві із тероризмом, який захищає наше народонаселення від злих кочівників, і заморських, і сусідських.

Розумієш, багато хто надає цьому органу – адміністрації президента – дуже велике значення. Але його роль – менше, ніж роль Ради Безпеки. АП більше займається внутрішніми питаннями – як там мізки краще промити, вибори маніпулювати, які партії відкрити або закрити, які демонстрації подавити, які законопроекти в Думу внести, кого іноземним агентом призначити, яку НКО розгромити. Цим колись займався Сурков, зараз – Володін.

Сергій Борисович цим всім просто займався, але його головна роль була у Раді Безпеки. Вони утрьох – Іванов, Патрушев і Тато – були головними архітекторами і приєднання Криму до Росії, і нашого входу на Донбас. Сергій Борисович – як постійний член Радбезу, як Патрушев і Тато. Ну і як голова АП, за сумісництвом. Він ще грав дует із Сергієм Чемезовим – там на пару з ним таке бабло пиляється, що мама-не-горюй. Військове яке. Ну, з частковим занесенням Тату, природно.

Адже там як було? У 2007 році Тато не був упевнений, що йому потрібний третій термін. Тато чого хотів тоді? Щоб він і його гоп-компанія отримали гарантії США, особисто від президента. Що всі мільярди визнаються на Заході, що повний імунітет залізобетонний. Для цього Тато ставив умови – гарантії особисто від президента США, плюс Нобелівська премія Миру, плюс посада або Генсека ООН, або голови МОКу.

Там він із цього приводу дуже швидко отримав образливу відлупину, і йому треба було вирішувати – чи то Сергія Борисовича ставити президентом, чи то Дімона. Сергія Борисовича – це якщо б не було відлупини від Америки. Тоді Іванов нічого не зміг би проти Тата зробити – проти Америки не попреш. Але була отримана образлива відлупина, і довелося ставити Дімона, на якого компромату – вище за дах. Ага, сам здогадайся. Отже потім Дімон просто не міг не поступитися місцем Тату.

Хтось зараз говорить: «Ось, довів свою лояльність, 24 вересня 2011 року сам оголосив» і таке інше. Та там по-іншому і бути не могло! Дімон – це не Сергій Борисович Іванов, повний кавалер ордена «За заслуги перед Вітчизною», генерал-полковник, випускник вищих курсів КДБ СРСР у Мінську і Червонопрапорного інституту КДБ СРСР у 70-х і самому початку 80-х! Брежнєвський резерв, КДБ пізнього Брежнєва! Уміє зубами цвяхи загинати, не в приклад Дімону! Отже якби Америка Тату образливу відлупину не дала, президентом в 2008 році став би Іванов, і був би два терміни поспіль. А так – Дімон, та на гачку, та з компроматом по самі не балуйся! Клоун-кріслотримач спочатку! Нікчемність. А за роботу – крісло прем'єра передбачалося...

І ось Сергій Борисович найобразливіший став. Так от образливо зараз стало! Президентство було таке близьке, так бажано! А тут якийсь Дімон-айфончик народ смішить. На 12 років Сергія Борисовича молодше, а вже президентом побував. А зараз – голова уряду, прем'єр-міністр, відразу в.о. президента, якщо з Татом щось трапиться.

Всьому свій час! Ось тут-то, разом із Чемезовим, Іванов і вирішив Дімона з прем’єр-міністерського крісла скинути, якраз перед думськими виборами. Кампанію розвернув, благо глава АП Сергій Борисович є і головою всього нинішнього радянського телебачення за визначенням. А Дімон призначений хлопчиком для биття – головою «Єдиної Росії». Якщо на виборах Едро терпить поразку – Дімон йде відпочивати, причому мовчки. Пам'ятає про компромат. Але Сергій Борисович поквапився – так Тато сказав. Не треба було перед виборами розгойдувати човен.

А є ще інша історія.

Тато в 2013 році говорить: «Через рік хочу виграти нашу Олімпіаду в медальному заліку. Забезпечте». Сергій Борисович організував.  Підігнав Русада, ФСБ, лікарів, спортсменів. Дірка в стіні, сховище, баночки, наші хлоп'ята з ФСБ під виглядом водопровідників і електриків. Спецоперація, коротше. Як в КДБ учили.

Організаційний і спортивний тріумф (правда, спиляли дуже вже багато, на думку Тата), а із спортивним тріумфом приходить і друге дихання претендувати на посаду голови МОКу, якщо що. І тут Майдан, Україна, Крим, Донбас, Боїнг – все, президент довічно. Отже не актуально – ні Генсек ООН, ні голова МОКу. Все, сидимо удома, їмо удома. І раптом якийсь дивний «тріумф сортіру» наздоганяє в якраз прямо перед наступним спортивним тріумфом – баночки з сечею, дірка в стіні, ФСБ залишає мокрий слід. А організатором був Сергій Борисович, і куратором теж!

Тато розуміє: з потенційного лауреата Нобелівської премії, з потенційного Генсека ООН, з потенційного голови МОКу, він перетворюється на незрозумілого ізгоя, що анексував Крим без сухопутного доступу, що збив чужий Боїнг, і що змочив все це баночками із сечею, через дірку в стіні, на цілий світ! Розумієш? Все лайно, окрім сечі! Хоча сеча теж лайно.

Це з Івановим такий перший скандал був, про все лайно, окрім сечі. Після чого Борисович замочив у сортирі двох перців із Русади.

А потім було ось що. Тато сказав Сергію Борисовичу прямо на Радбезі: «під час Олімпіади в Ріо входимо на Україну всією потужністю і відрізуємо Крим із землі. Потрібно зробити так, щоб Захід оком не моргнув, і санкції були скасовані». Іванов з Патрушевим придумали план.

Робимо провокацію у Криму, звинувачуємо українських терористів, які тренуються на базах на території України. Вводимо війська в Україну, під виглядом боротьби із міжнародним тероризмом, і тут же скликаємо Радбез ООН, надаючи «докази» терористичної активності України в Криму. Загинули наші люди – наші військовослужбовці і цивільні особи, на території РФ в Криму, від рук українських терористів! Маємо повне право, має рацію знищувати терористів в будь-якій точці світу, хоч у сортирі, хоч на Україні! Так робить Ізраїль! Так самі США роблять! Не треба подвійних стандартів! Радбез ООН зобов'язаний підтримати наші антитерористичні дії! Київська хунта, що захопила владу на Україні, не здатна контролювати свої ж бандформування! Або здатна – вона і організувала все це. Ми ж відразу говорили, що відбудеться, якщо ми не увійдемо до Криму! Там буде м'ясорубка! Ось бачите, як вони тепер вирішили діяти – через теракти! Вимагаємо визнання Криму російським! Вимагаємо зняття санкцій!!!

Ну і всяка подібна лабуда.

Сергій Борисович хотів як краще. Знову висаджувати будинки не дуже хотілося. Узяв течку з донесенням про п'яну стрілянину наших ідіотів по самих собі.

Сказав, щоб наших хлоп'ят одягнули трохи краще: акторами будуть. Одного майданщика викрали з України за допомогою ГРУ. Будь-які тортури мають бути точно такими, які дозуються, оскільки коли об'єкт позбавляється свідомості, вони стають безглуздими. Для подолання цієї неприємності об'єкт обливають холодною водою і вводять йому фармакостімулятори. Особливо чутливі до дії пульпа зубів, очні яблука, область пахв, шкіра вік, кістки ключиць і пах. За знак реальності болю, що відчувається, треба вважати не крики, а значне розширення зіниць (при явній симуляції вони помітно не міняються). Досягши потрібного ефекту об'єкт готовий для надання свідчень і для відео зйомки. Об'єкт – Євгеній Панов. Решта хлоп'ят – наші, актори переодягнені. Для Панова Сергій Борисович, через Ярову, вже підготував закони.

А далі понеслася ще вміліша креатура Сергія Борисовича: українські диверсанти прорвалися до Криму під прикриттям артилерійського вогню і вогню з БТР.

До Тата прибігли інші хлоп'ята, які розуміють. Ще до того, як Bellingcat надасть всі матеріали по «інциденту», на основі фотографій і іншої інформації з соцмереж, і простого календаря фаз місяця, їм ясно: така лажа не тільки не годиться для Радбезу ООН, вона для власного внутрішнього споживання телелохам не годиться! Але – пізно. Вилетіло, назад не влетить, і не зловиш. Все лайно, окрім сечі! Втім, така сеча – теж лайно.

Тоді накуй він потрібний, якщо у президенти він ніколи не згодиться, якщо він не може нормально олімпійську сечу підмінити, і якщо він навіть не може нормальний інцидент Гляйвіцький замутити? На пенсію, старого дурня!

І взагалі, нам потрібно укріплювати АП. Як орган вертикалі влади. Щоб без самодіяльності. Щоб очолював її Тато, у якого буде вірний ординарець і лакей, чіткий виконавець будь-якого брудного і не дуже доручення. Кого можна у будь-який момент підвісити на крюк і зробити боляче, йому або родичеві. Кого беремо в лакеї?

Є такий кандидат – Антон Едуардович Вайно, всього 44 року! Потомствений комуніст, випускник МГІМО МЗС Росії. Тато – Едуард Карлович Вайно – аж з 1990 року відповідає за експорт «автовазу», а з кінця 2000-х – ще і головний по розводці іноземних акціонерів «автовазу».

Ефективний менеджер, як повелося. З величенькою такою течкою компромату, особливо щодо грошових потоків. А посадив його туди, Жигулями торгувати, у свою чергу, вже його тато, тобто дідусь нашого нового глави АП – дідусь Карл. Карл, Карл!!!

Дідусь Антона – Карл Генріхович Вайно – народився у Томську у родині, яка переселилася із Естонії у 1918 році, комуніста Генріха Вайно. Наш дідусь Карл – член ВКП(б) з 1947 року. З 1948 року – на дуже відповідальній і потрібній партійній роботі: інструктор ЦК, секретар Талліннського міському, заввідділом, секретар ЦК Комуністичної партії Естонії. Закінчив Заочну вищу партійну школу в 1957 році. У 1978-1988 рр. – першого (перший, Карл!) секретаря ЦК Комуністичної партії Естонії. Хотів дисидентів, що збиралися в Таллінні, чавити танками. В результаті численних протестів естонської громадськості був звільнений з посади і переведений на роботу до Москви. З 1988 року був членом КПК при ЦК КПРС. У даний час проживає у Москві. А в 80-х хотів людей танками чавити!

Коло зімкнулося: дідусь Карл Вайно і танки проти демонстрантів в окупованому Таллінні; негордий, покірливий, покірливий, слухняний, простій, терплячий, мовчазний внучок Антон Поськребишев–вайно; і все лайно, окрім сечі.

Хоча сеча теж лайно.

Розумієш?

Давай краще вип'ємо ще. Наливай.

© Слава Рабіновіч, 14 серпня 2016 р.

Наші інтереси: 

«Путінізм – це війна, це «консолідація» Російської нації на ґрунті ненависті до якоїсь етнічної групи, це – наступ на свободу слова і інформаційне зомбування, це ізоляція від зовнішнього світу і подальша економічна деградація.

Путінізм – це контрольний постріл у голову Росії»

Андрій Піонтковський

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття!

«Путінізм – це війна, це «консолідація» Російської нації на ґрунті ненависті до якоїсь етнічної групи, це – наступ на свободу слова і інформаційне зомбування, це ізоляція від зовнішнього світу і подальша економічна деградація.
Путінізм – це контрольний постріл у голову Росії»
Андрій Піонтковський

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття!

«Путінізм – це війна, це «консолідація» Російської нації на ґрунті ненависті до якоїсь етнічної групи, це – наступ на свободу слова і інформаційне зомбування, це ізоляція від зовнішнього світу і подальша економічна деградація.
Путінізм – це контрольний постріл у голову Росії»
Андрій Піонтковський

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Дякую за оцiнку.

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Спортивний суд вiдхилив апеляцiю росiйських паралiмпiйцiв:

http://www.golos-ameriki.ru/a/russia-paralympics-in-rio/3477776.html

Хай Буде!