Аватар пользователя Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Українських військових, які вижили після обстрілу, намагаються заховати у психлікарні (ВІДЕО)

Українських солдатів, які вижили після обстрілу під Зеленопіллям, змушують проходити психіатричну експертизу, щоб поставити під сумнів їх слова про масштаби того, що сталося. Про це, виступаючи зі сцени Майдану, розповів Богдан Лозицький, боєць сумнозвісної 72-ї бригади.

Згадуючи події 11 липня, він звернув увагу на деякі дивні події, що  передували трагедії. 

«Ми супроводжували колону, але операцію не задокументували, і тому за документами значилися на командному пункті, - говорить Лозицький. - При цьому нам сказали стерти на нашій техніці дві вертикальних смуги, які відрізняють нас від сепаратистів. Коли ми сказали, що не зможемо це зробити, то нам ці смуги замазали брудом». 

Після виконання завдання бійці зупинилися на базі 24-ї механізованої бригади, куди в чотири ранку прибула колона цієї ж бригади. І вже через 15 хвилин їх всіх накрив потужний і точний залп з РСЗВ. На думку Лозицького, мало місце зрада з боку командирів. 

Також він вважає, що в даний час українська армія програє війну. 

«Це відбувається завдяки корумпованому начальству, яке отримує гроші і здає наші позиції, - каже солдат 72-ї бригади. - Неправда, що там було 23 загиблих. Там було близько сотні поранених і ще більше вбитих. Вивезли чотири "Урали" «двохсотих» - без рук, без ніг, без голови. Не було за що брати - доводилося брати за ремінь і закидати трупи, як мішки з цукром. Коли подзвонили командиру, він здивувався: «А ви що, ще живі?» 

Не менш резонансним і скандальним стало затвердження Лозицького про те, що в Києві солдат, які вижили під Зеленопіллям, хочуть представити божевільними. «З нас зараз хочуть зробити дурників, - заявив боєць. - Змушують пройти психіатричну експертизу і показати, мовляв, ми хворі, а наші слова не мають ніякої ваги». 

Також боєць переконаний, що ротація українських військовослужбовців не проводиться з метою припинити поширення паніки. 

«Щоб люди, які були там, не повернулися і не розповіли, що відбувається, - переконаний Лозицький. - ЗМІ не володіють реальною інформацією, оскільки їм її надають прес-центри збройних сил. Але всі ці прес-центри просто-напросто брешуть».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Пора виявити недовіру чужим командирам і вибрати своїх, як у Махна та в козаків. Тим більше, що війна офіційно не об'явлена, не така жорстка відповідальність перед начальством.

VAKULA

Комментарии

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Пора виявити недовіру чужим командирам і вибрати своїх, як у Махна та в козаків. Тим більше, що війна офіційно не об'явлена, не така жорстка відповідальність перед начальством.

VAKULA