Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвідка США почала називати сепаратистів на Донбасі новим терміном

Категорія:

Спецтема:

Американські офіційні особи почали використовувати новий термін - "об'єднані російсько-сепаратистські сили" на сході України. Про це повідомляє агентство Associated Press.

За даними агентства, розвідка США затвердила цей термін на підставі великої кількості доказів співробітництва та спільних навчань російських і сепаратистських військ на сході України та їх дій під спільним командуванням, яке перебуває під контролем Росії.

Така зміна в сприйнятті Вашингтоном подій на сході України може мати далекосяжні наслідки для політики США щодо Росії, хоча докази ролі Москви в цьому конфлікті були відомі давно, зазначає агентство.

Незважаючи на численні докази, Росія продовжує заперечувати присутність своїх кадрових військових на сході України, хоча визнає наявність там своїх "добровольців".

Нагадаємо, в лютому посол США при НАТО Дуглас Лут заявив, що РФ в особі російських військових, які перебувають на території східної України, хотіла б мати повний контроль над сепаратистами, проте повною мірою їй це не вдається.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи