Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Парасюк виграв суд у генерала СБУ Пісного

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний програв у суді народному депутату Володимиру Парасюку. Суд дійшов висновку, що нардеп не ображав честь і гідність генерала. 

 

Про це Парасюк повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook та оприлюднив копію рішення Жовківського райсуду Львівщини з підписом судді.

"Пісний подав до суду, бо виявляється, що я образив його честь і гідність. Пісний програв цей суд, бо не можна відстоювати те, чого в нього немає", - написав він.

У резолюції йдеться: «У задоволенні позовної заяви Пісного Василя Михайловича до Парасюка Володимира Зіновійовича про захист честі гідності, ділової репутації, спростування неправдивих відомостей та відшкодування моральної шкоди відмовити».

Пісний хотів відсудити у Парасюка 100 тис. грн моральної шкоди.

19 листопада на засіданні антикорупційного комітету народний депутат Володимир Парасюк поцілив ногою в голову генерал-лейтенанта СБУ Василя Пісного за те, що той відверто брехав. 

 

Наші інтереси: 

Наш інтерес в тому, що не можна боятися представників старої системи, які пограбували Україну і відверто нехтують інтересами держави. Не можна терпіти їхніх дій і бездіяльності. Парасюк зробив свій протест проти системи, як зміг. Він щирий, і карма в нього краща, ніж у Пісного. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Звісно, що Парасюк його зовсім не образив. Ну дав ногою в рило. Для Пісного це честь. Відтепер про нього згадуватимуть як про гниду, якій герой Парасюк приділив кілька хвилин часу свого життя.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Звісно, що Парасюк його зовсім не образив. Ну дав ногою в рило. Для Пісного це честь. Відтепер про нього згадуватимуть як про гниду, якій герой Парасюк приділив кілька хвилин часу свого життя.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Складне питання, з одного боку - так, бо є за що, а з другого - засоби не виправдовують мету. Однак заради справедливості: то для служки кгб - сбу,які дослужились до генеральських чинів , українці завжди були "петлюрівцями", "бандерівцями", "мазепинцями", а й просто буржуазними націоналістами. Вони привносили в зміст цих слів винятково негативний і ворожий зміст.Лякали ними суспільство й зараз не гребують при можливості це зробити.Ось така вона реальність з нашою "елітою" спецслужб. Як кажуть, клин клином вибивають.