Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

У Луцьку відкрився перший центр рекрутингу до українського війська, загалом в Україні вже 43 рекрутингові центри

До мережі центрів рекрутингу Української армії звернулося вже більше ніж 21 000 громадян. Наразі доступні понад 10 000 вакансій, в тому числі юристи, бухгалтери, оператори БПЛА, медики, психологи тощо.

24101904.jpeg

Фото: Міноборони

У Луцьку відкрився центр рекрутингу до Української армії. Це – перший такий центр у Волинській області та вже 43-й рекрутинговий цент загалом в Україні,  повідомило Міністерство оборони України. 

"Мешканці громади довіряють професіоналізму фахівців ЦНАПу в Луцьку. Тому ми переконані: люди звертатимуться до центру рекрутингу за якісними консультаціями, які мотивуватимуть їх долучитися до лав Сил оборони та стати на захист Батьківщини»" – заявила заступниця голови Волинської ОДА Вікторія Левчук.

За даними міністерства, до мережі центрів рекрутингу української армії звернулося вже більше ніж 21 000 громадян. Наразі доступні понад 10 000 вакансій, в тому числі юристи, бухгалтери, оператори БПЛА, медики, психологи тощо.

«Звернення до центру рекрутингу не створює жодних зобов'язань. Це місце, де ви можете отримати інформацію та допомогу для себе чи близьких. Запрошуємо відвідати нас особисто або зателефонувати для консультації», – зазначив уповноважений представник міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Він також нагадав, що добровольці можуть мобілізуватися безпосередньо до бригади без участі ТЦК та СП. Цей процес також доступний через центри. рекрутингу.

Нагадаємо, в листопаді минулого року міністр оборони затвердив нову концепцію кадрової політики МО: "замість призову рекрутинг".

Наші інтереси: 

Не пройшло й 3 років.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами (+аудіо)

Слухаємо нове озвучення про те, що мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови...

Останні записи