Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бельгійці створили комп'ютерну гру про битву за Донецьк між "кіборгами" та бойовиками

Студія "LuGus Studios" у Бельгії створила комп'ютерну гру на знак протесту проти війни в Україні. Гра називається "Битва за Донецьк" і розробники запевняють, що у неї антивоєнний меседж. 

"У цій грі ми не змушуємо прийняти якусь політичну позицію і не потураємо насильству і конфліктам. Навпаки, наша мета полягає у підвищенні обізнаності про конфлікт в Україні. Її протверезний характер повинен забезпечити деяку поживу для роздумів", - йдеться в описі до гри.

Розробники гри зазначають, що лідери ряду країн і континентів сперечаються і кажуть про нову холодну війну у світі. Тим не менш, тисячам мирних жителів в східній Україні загрожує справжня війна. Вже один мільйон переселенців змушені були покинути свої домівки, а у боях загинули щонайменше 5000 людей.

"У битві за Донецьк ви - командир, який грає з життям цих людей. Ви визначаєте ставки. Ви можете виграти?", - запитують автори гри у потенційного гравця. У грі, яку б сторону гравець не обрав, у будь-якому разі він програє. Після кожної комп'ютерної битви на екран виводиться, скільки мирних жителів вбито під час протистояння.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи