Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Євробачення від Польщі може поїхати гурт із двома українцями у складі

5 березня о 21:25 в прямому ефірі на каналі TVP1 розпочинається польський відбір до Євробачення. Участь у ньому братиме гурт ‪"‎Taraka"‬, у якому двоє музикантів є українцями. 

16030406.png

гурт Taraka

Цей гурт під час Майдану заспівав "Подай руку Україні".

 

 

Хлопці бували з концертами в зоні АТО і співали для українських вояків та добровольців, повідомляє Експрес.

"Музикант гурту "‎Taraka" Роман Хранюк є волонтером, який неодноразово возив допомогу в зону АТО, і віддав на потреби Української армії свій власний автомобіль", -- повідомляє спільнота Євромайдан Варшава.

У кліпі на пісню "In The Rain", з якою гурт йде на відбір, є кадри із зони АТО. Відтак, польські українці закликають голосувати за команду ‎"Taraka"‬.

"Якщо на Євробачення від України поїде Джамала, а від Польщі Тарака, то цьогорічний конкурс точно буде для Путіна "страшним сном", -- переконані у спільноті.
 

Наші інтереси: 

Зараз поляки є нашими друзями і союзниками. Потрібно проаналізувати всі минулі конфлікти, які були між нашими народами, і рухатися вперед подалі від спільного ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи