Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 30
  • Переглядів: 37

Нуль — це центр і основа Періодичної таблиці хімічних елементів

Згідно з астрологічним вченням,  протилежність у колі має вплив і взаємодію, так як  у  фізиці - це полярність чи  магнетизм. Тому подане коло періодичності хімічних елементів гарно показує, в якому секторі найбільше проводились дослідження і які елементи відкрили. Працювали в секторі цифри 3, що відобразилося в секторі цифри 8 і там знаходяться благородні метали - паладій, платина.

Сьогодні майже кожна людина в світі працює на очищення від спотворень, дожилися. Виявляється, що знання і відкриття вчених постійно, через деякий час, фальсифікувалися. Існуюча система, в якій ми живемо, є антигуманною, злою і ворожою для нас. Ці слова я доведу науковим фактом таблиці Менделєєва.

Дякую всім активним людям, які розкопують, пишуть, показують і розказують про те, що було спочатку і що зробили потім ті, хто придумав гроші. Ми допомагаємо один одному побачити правду, набираємо знань і даруємо іншим ці знання. Даруємо всім, бо і нам даруюють, творимо світ на даруванні і будуємо інший світ.

Вченими минулого століття записана програма:

                    20 вік- Майбутнє це:

енергетика без топлива,    електрика без проводів,

  транспорт без коліс,         економіка без банків,

   країни без кордонів,       суспільство без партій,

    влада без діячів,             медицина без ліків,

                     космос без білетів.

Оце подивилась і послухала відео про фальсифікацію Періодичної Таблиці Д. Менделєєва, де активісти виявили, що з  попередньої Періодичної Таблиці вилучили елементи  групи нуль. Спочатку нулеву групу  переставили, потім замінили, перекрутили і  надалі нуля не стало.

  Колишня таблиця Д. Менделєєва спонукала діяти, адже він показував, що все починається з Нуля. Нижчеподана таблиця зображена на стіні в м. Петербурзі  сто років тому.

Ньютонієм він назвав першоречовину утворення усього, а коронієм назвав газ, який започатковує перший період таблиці. Ньютоній набагато легший від маси атома Водню.

Менделєєв писав: “...що частинки й атоми найлегшого елементу, здатного вільно рухатися усюди, мають вагу, близьку до однієї мільйонної частиці ваги водневого атома, і рухаються з середньою швидкістю, недалекою від 2250 кілометрів на секунду“.

Сучасна комп'ютерна таблиця “Електронна конфігурація атомів Періодичної системи” стала базою для утворення і розміщення хімічних елементів у нижчеподаній новоствореній Періодичній спіралі.  Присутній порядок електронів, що утворюють хімічні елементи, дали можливість зрозуміти важливість інертних газів, які впливають на властивості інших хімічних елементів.  В таблиці конфігурації видно, що саме інертні гази створюють періоди, і від них утворюються інші хімічні елементи, міняючи кількість електронів.  Є очевидним, що  інертні гази дають початок періодам хімічних елементів і  підтверджують те, що Менделєєв сто років тому мав рацію, розпочавши формування таблиці з Нуля.

Попередня  схема  (  стаття Новий календар несе вічність на Землю) про утворення нового календаря епох,  який починається від Нуля, застосована також  для  Періодичного групування хімічних елементів.

Нулевий елемент дехто називає Ефіром.  Д. Менделєєв відкрив взаємозв'язок субстанції хімії і субстанції Ефіру, а саме: частинки Ефіру формують молекули, ядра, електрони і т.д., але в хімічних реакціях не беруть участі. Ефір -це першоцеглинки в будові матерії. Ця речовина має розмір, як 10 в мінус  від 1 до 100 степенів. Це є вимір довжини, вимірюється в метрах,  мм, мікро, нано і т. д.  в зменшеному вимірі протилежності.

Згідно з астрологічним вченням,  протилежність у колі впливає і взаємодіє ,так як у фізиці - полюсність, магнетизм. Тому подане коло періодичності хімічних елементів гарно показує, в якому секторі найбільше проводились дослідження і які елементи відкрили. Працювали в секторі цифри 3, що відобразилося в секторі цифри 8 і там знаходяться благородні метали - паладій, платина.

Найдивововижніше, що в секторі 9 нема жодного елементу. Цей сектор є важливим, бо здійснюється перехід в інший період. Щоби зробити цей перехід потрібно працювати в секторі цифри 4, яка відзеркалить сполуки до цифри 9. Дійшовши знаннями до сектора цифри 5, ми впливаємо на нулеву групу першоелементу Нуля-Ефіру і зароджуємо новий період.

 Надалі виявляється така закономірна містика, що все коло проходити на треба, достатньо вивчити півкола, бо з сектора цифри 5  здійснюється релігія, вертикальний зв'язок  знизу вверх.   Ось таким цікавим є П'ятий елемент чи П'ятий сектор. Існує фантастичний фільм “П'ятий елемент”, в якому показується, що чотири стихії не взаємодіють без п'ятого елементу.  Якщо порахувати, то  цифра 5 є більшою половиною кола, адже коло закінчується на цифрі 9, це значить, що задіяно  більше 50% .

 Ефір- це посередник між світами, світовий ефір- це субстанція кожного хімічного елемента, а значить і всякої речовини, це - Абсолютна істинна матерія, елементоутворююча Сутність.  Ньютоній чи  ефір cучасні вчені  назвали нейтрино чи фотон і цим елементом безмежно наповнене наше повітря.

Виділяючись у вузлах нервової системи, цей елемент являється причиною виникнення біотичної здатності людини. Це є здатність управляти матерією, за допомогою нервових потовщень чи зміщень в мозку людини. Існують люди біотики, тільки не всі раси можуть мати такі властивості, біотичні здібності представників більшості рас є слабкими. Сила біотичних умінь залежить виключно від ментальних навиків концентрації.  Біотика відбилася на культурі та науці, ставши її основою. Дивовижна електронна хімія твориться в нашому організмі. На малюнку  зображено вплив магнітної енергетики на тіло людини і показано, що дивопоєднання  різних полюсів дійсниться в нирках людини.

 З малюнку також   розуміємо  значення половини кола.Так прийшла розгадка ключа Меркурія з двох зміїв, чи братів-близнюків, де один брат був безсмертним.  Виявляється, що одна сторона людини є безсмертною, а інша смертною.  З лівої сторони людини находиться серце, яке є незалежним від інших органів і воно працює від електронів фотону Сонця, від тих нейтрино, що ми називаємо ефіром. ( Чомусь ту половину, де є серце, називають лівою стороною, може треба навпаки). Якщо ми дивимось на коло, то це буде з правої сторони, звідки рухається початок чисел за часовою стрілкою.  Значить для безсмертя людини  треба поєднати дві енергії, адже людину наполовину розділити не можемо.  Меркурій діє в цифрі 3,  зароджує новий зародок, птаха, який літає.

 Пограємося з хімічними елементами. На таблиці хімічних елементів в третьому періоді находиться газ неон, що означає - новий. В першому періоді є водень- народжуючий воду,   в другому є  гелій - сонячна енергія. Елемент неон в  секторі цифри 3 утворює алюміній. Можемо уявити, що алюміній є тим новим зародком людини - вогнестійкість.  Алюмен- це в'яжучий, присутній в глині, глинозем, срібло з глини.   По ідеї,  нова людина народжується  в періоді 4, де розміщений газ аргон ( перекладається- нероба), і в групі елементів сектору 4, де розміщений елемент титан ( перекладається- діти Урана і Геї). В загальному,  народжується " ,безтурботний титан",  випливає така назва людини майбутнього.   Систему розвитку по календарю знаків зодіаку я   перенесла в систему хімічних елементів.  Доклалося гарно, бо Уран- це епоха Водолія і Уран був першим чоловіком, першоутвореним часом  Землі. На схемі малиновим кольором показано рух розвитку людини, як вона перескакує періоди і сектори, взаємодіючи з протилежним сектором.

Цікаво співпадає цифра один і водень -  це Овен, Адам, атом, який в протилежному секторі має цифру 6, що відповідає знаку Діви, Дева, Єва, диво; там в наступному періоді находиться  елемент кисень, що породжує кислоту.  Твориться Диво, (як самозапліднення у Діви Марії) і переноситься в другий  період (гелію Сонця) та наступний сектор цифри 2, де зароджується мінерал берилій, магній, кальцій і т.д.   Діва перекочувала в цифру і слово Два, утворилась взаємодія Двох. Бачимо, що в хімії є релігія Адама і Єви , астрологія, фізика,  біологія.  Поєднання значення слова надало розуміння, що без протилежного сектору неможливий розвиток кола, тобто протилежності нерозлучні.  Це ведеться до того, що  права половина кола є причиною, а ліва половина - наслідком, який надалі впливає на причину і піднімає в наступний період розвитку. Така універсальна  ідея вивчати хімію. Певно, що всі науки об'єднує один Закон.

 Магнітна полюсність людини, можна сказати, половина людини від бога, а половина з "глини", бо права половина кола є активною, а ліва пасивною і є відзеркаленням першої половини. Але активна половина отримує розвиток завдяки пасивній.

Оскільки періодична система хімелементів, як і попередній календар епох, нагадує павутиння, то є така легенда про Арахну. В одних міфах вона була царівна, а в інших дівчиною- ткачихою. Часто збиралися німфи зі схилів Тмолу і з берегів златоносного Пактола милуватися її роботою. Арахна пряла з ниток, подібних туману, тканини, прозорі, як повітря.

Арахна - (грец. Arachne - павук), лідійська дівчина, дочка фарбаря Ідмона з Колофона. Майстерна пряха, ткаля і вишивальниця. Викликала на змагання  богиню Афіну і виткала тканину не гірше, однак Афіна порвала її тканину, обгрунтувавши це тим, що там були виткані любовні пригоди богів, які людям не личить викривати.  І богиня Афіна перетворила дівчину в павучиху.  Афіна виткала на своєму покривалі посередині  афінський Акрополь, а на ньому зобразила свою суперечку з Посейдоном (Нептуном) за владу над Аттикою. Дванадцять  богів Олімпу,  серед них батько її, Зевс-громовержець, сидять, як судді  цієї суперечки. Можна догадатись, що  в цей час і відбулось перевертання, з десяти  богів  зробили дванадцять.

Зображення  богині, в якої  вісім рук,  має   подібність з павуком  і Лев-Сонце служить їй. Також схема творення лабіринту павука нагадує сонце з його променями. Отже, ця богиня з вісьмома руками є Матір'ю-Сонцем, а павук і  павутина є символами Сонця. А Творець находиться на десятому небі, бо він, це є вертикаль періодів, як  від 0 до 10  і вище. Отже Сонце це є той самий Творець-Нуль, що перейшов  в другий період. В третьому періоді Творець перейде на Землю, а в четвертому на Людину.

 В інших міфах є Аріадна, яка тримає нитку для виходу з лабіринту. Вона була внучкою Геліоса  дає клубок Тесею, щоби він, розмотуючи його, вийшов з лабіринту.

 Бог затвердження Діоніс  каже Аріадні: " В тебе маленькі вуха, в тебе мої вуха". "Вклади в них слово відповіді." "Я твій лабіринт, вухо-лабіринт ". Аріадна отримала маленькі і круглі вуха, пригідні для вічного повернення. Лабіринт стає звуком і музикою. Зверхлюдина- єдине дитя, зароджене посередництвом вуха, син Аріадни і Діоніса-Бика. 

Інформація від Оксани Дудій - "Неподалік Дніпропетровська, посеред степу є так званий  Мавринський майдан. Це скупчення низин та пагорбів, які з висоти пташиного лету нагадують чудернацьке зображення. А у день весняного рівнодення сонце заходить за горизонт точно по центру однієї з впадин - так само, як і в англійському Стоунхенджі. Український пам’ятник не менше загадковий. Тут не літають птахи і не ростуть дерева. За формою творіння нагадує  величезного павука. Перебуваючи там відчуваєш особливу енергетику - людина ніби релаксує". Ось  і  пригодились українки-вишивальниці, наша  культура відображена в міфах, а знак павука дає переконливу підказку, якого ми роду . Отож, ідемо  правильним шляхом.

.

Але ще  вияснимо деякі деталі. Знаємо Ейнштейна як видатного генія, подібно  Дарвіну. Сьогодні теорія Дарвіна потерпіла крах і знаємо наскільки його теорія про еволюцію людини від мавпи  є шкідливою. Отже,  внесемо світло і в теорію Ейнштейна.   В 1905 році Ейнштейн викинув із світоописання ефір і тим самим світоглядно забетонував Землю виключно в трьохмірному світі.  Він сформулював особисту Теорію відносності, а через рік, в 1907 році  сталася швидка смерть Д.Менделєєва. Слідом  крокувала зачистка його Періодичної Таблиці від осередків елементів нулевої групи. А я завжди думала, чого це Гітлер не любив євреїв?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Буду вдячна за відгуки, якщо хтось з хіміків перевірить новий метод групування перідичності хімічних елементів. Зображення схеми подано у статті.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Буду вдячна за відгуки, якщо хтось з хіміків перевірить новий метод групування перідичності хімічних елементів. Зображення схеми подано у статті.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Одразу попереджую - я не хімік :)

Про те, що був нульовий період вперше почув в лекції Ю.С.Рибнікова:
Как нас дурят с детства (Рыбников Ю. С.) или Зомбирование через науку

Є також відео-лекція, в якій вказаний автор розповідає про: Периодическая система электроатомов древних РУСОВ. 28 06 13 Рыбников Ю.С.

Або ще:
Открытие Всерода - Первичной Частицы Вещества! (Рыбников Ю.С)

П.С. Гарне останнє речення, пані Зоріно! ;)
П.П.С. Вам це все більше вдається, пані Зоріно ("Творимо матріархат") ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)