Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Новий календар несе вічність на Землю

Грізним громовим богом був Зевс- Юпітер, всі його боялись і поклонялись. Богиня  Гея-Юнона, в одних міфах, була одружена з Юпітером , а в інших, вона відкинула народженого сина Вулкана подалі, бо він був  спотвореним і кривоногим. Якщо глянемо, на знак Стрільця, то видно, що в нього криві ноги, це його лук. Стрілець  свою стрілу направляє вверх, таким чином він перескакує з одного часу в інший, розриває зодіакальне  коло і утворює інше. Отже, Земля Зевса-Вулкана породила і відкинула з метою, що він у свій час зробить важливу справу.

Дивлячись на єгипетські стародавні символи, я не могла зрозуміти, що за знак тримають в руках і Венера, і колишня шумерівська Нінмах, і бог Тот. Нарешті це можна пояснити. В моїй попередній статті, де Меркурій розриваає коло появився саме цей стародавній символ-знак, півколо з лінією рівноваги.

Він нагадує наш зодіакальний символ Терезів. Отже, коли Меркурій в знаку Діви розірвав коло, то за ним слідує, в своїй послідовністі, знак Терези .

А знаком Терези управляє Венера, тому вона і тримає цей символ в руці. Значить ми на правильному шляху шукання безсмертності. Поява розриву кола Меркурієм  подана  в статті http://Кінець патріархальним церквам, творимо матріархат. Про знак Терези  в міфах говориться, що буде зважуватися серце людини, а тоді направлятиметься  душа людини чи вверх, чи вниз. Видатний  фізик  Б.Болотов визначив, що наше серце б"ється  під впливу електронів Сонця, і  їжа не має жодного впливу на його роботу.                Схема-1

      Надалі підказка прийшла від того, що 7 тис років до н.е. у фараонів було дев'ять зодіаків. Про це я взнала, знову дякуючи вченому-фізику м. Києва Б. Болотову. Він висловився, що є дев'ять причин хвороб у людини, які перерахували фараони в своїх записах, і з його слів, фараони жили по 5 тис. років. Він зумів перекласти  цей стародавній папірус.

Оскільки при розірванні  12 -зодіакального кола  утворилися цифри  дев'яти знаків,  то  утворюється нове коло за часовою стрілкою. І це нове коло має 10 знаків зодіаку, адже знак Риб є "дзеркальним" відображенням. На схемі показано зодіакальний цикл  кола місяців року  по новому календарю, з яких планет починається і закінчується вплив  на Землю.   Це такий скачок показу місяців, а пояснення слідує далі.   Схема-2

 Співпадає з вченням книги Єноха, бо богів він бачив на десятому небі. Подумати про календар спонукала також  почута інформація, яка просувається  з ідеєю добавити ще тринадцятий місяць в рік. Знаючи, що дроблення- це  розсіювання і носій смерті, можна догадатись, що фараони мали правильніший шлях, цілісніший.

 Поєднуємо цифри від 1 до 10 або від 0 до 9- всеодно 10 цифр.  Нове коло зодіаку утворилось методом згортання розірваного кола: низ попереднього кола піднявся догори за часовою стрілкою, а верх цього кола розвернувся за часовою стрілкою, утворюючи паралельне коло. Утворилася спіраль, яка дає натхнення в тому, що спіраль є універсальним Законом Галактики.

Цікавим є те, що кожному знаку зодіака відповідає місяць року і при утворенні нового циклу  зимові місяці віддаляються від Землі в друге паралельно-концентричне коло, утворюючи  спіраль.  Зимові місяці перенеслись в інший час, наш рік починається березнем і закінчується груднем, залишились ближні планети навколо. Я не астролог, я складаю частинки знань докупи, тому  все  можна удосконалити за цим універсальним  принципом. Свої знання я брала з міфів, розповідей астрологів, археологічних досліджень вчених шумерської культури та інших джерел. Побачивши багато сучасних та колишніх спотворень і перевернень я шукала істину. Бачимо, що утворений годинник має 10 відміток, цифра 0 і 10 це є вплив однієї планети, тільки в різних колах чи різному часі. Завершальний знак зодіаку, знак Риб, є хатою смерті і утворення зародку.          Схема-3

 Знак несе двоякість Риб, одна риба пливе навпроти іншої, тобто одна іде в течію зменшення простору, мікробудови, а інша в збільшення, в космічний  простір. Символом Риб є вода, в якій зароджується  життя. Тут все співпало з планетою Нептун, і можна згадати про прибульців, які описує З. Ситчин. В шумерських поемах був Енкі, який створив людину і спочатку він був паном землі, але надалі прибув Енліль і Енкі втратив владу, вони щось там  не поділили.  Енкі являвся богом Нептуном, їздив по болотах. На  даному малюнку зображення риб є в правильному напрямку: верхня -вверх за часовою стрілкою, а нижня -вниз. Бо багато інших зображень знаку Риб не відображають істини.

Дивлячись на риб, прийшло розуміння, чому Болотов доводить, що регенерація органів твориться з мертвих клітин, що мертві клітини є будівельним матеріалом для нових і тому опухолі, нариви, обмороження- все це є базою для зародження нового і пошкодження видаляти не треба, а треба регенерувати, відновити.

Одночасно хочу звернути увагу на те, як взаємодіють числа на вищеподаній на схемі-3. Всі вони  розміщенні так, що складають в сумі 10.

Грізним громовим богом був Зевс- Юпітер, всі його боялись і поклонялись. Богиня  Гея-Юнона була одружена з Юпітером в одних міфах, а в інших, вона відкинула народженого сина Вулкана подалі, бо він був  спотвореним і кривоногим.

Якщо глянемо, на знак Стрільця, то видно, що в нього криві ноги, це його лук. Стрілець  свою стрілу направляє вверх, таким чином він перескакує з одного часу в інший, розриває зодіакальне  коло і утворює інше. Отже Земля Зевса-Вулкана породила і відкинула з метою, що він в свій час зробить важливу справу.

По схемі кола  видно, що Юпітер є поряд з Нептуном, але не з'єднується з ним .  Юпітер дає  можливість переродження Нептуну і так утворюється цифра 10. Нептун в першому колі є стихією води, зародженням життя (астралом), а в другому колі є стихією землі, утворив матерію. Коли астролог Ю.Тілець говорив, що ми пізнали тільки цифру 2, то на вищеподаній схемі видно, що   цифра 12 знаходиться з зоні цифри 2 . Придивіться до цього знаку Козерога і побачите, що це є відзеркалена знизу цифра 2. Це ще раз підказує, що шлях по спіралі вірний і Сатурн стоїть на своєму місці.

З цифрами 3 і 4 ми вже ознайомились в попередній статті,  тому розглянемо цифру 5.   П'ятий місяць по зодіаку відповідає знаку Лева і його символ ось такий, можливо це є сперматозоїд. Знаком управляє Сонце. Знову таки, вчений Болотов  сказав, що Сонце прогріває статеві органи всіх живих істот на землі, тому на сонці треба грітись, щоби мати здорове сім'я.  Сонце несе два види енергії, окремо для рослин і окремо для живих істот. Підсумок: Сонце сприяє розмноженню і має прямий вплив на роботу нашого серця.  Що ви бачите при  відзеркаленні  малюнка символу зодіакального знака Лева?

 Коли приставите дзеркало до знака Лева, то побачите, що це є число 50. Це ще один доказ, що йдемо правильним шляхом, бо цифра п'ять з'єднується з нулем, тобто Сонце і Вода дружать, взаємодіють, щось творять. Сонце  також впливає і на друге коло спіралі, цифру 10, де Нептун  управляє  стихією землі. Бачимо  на схемі, що планета Нептун є паном двох стихій води і землі, і  він є Творцем, бо проводить регенерацію, перетворення.

На верхній схемі подано розуміння, які планети мають вплив на нас.  Отже, внизу цієї схеми бачимо пару - Сонце і Місяць, а вверху- Юпітер і Нептун, тільки Нептун не дружить з Юпітером. Юпітер є тією силою, яка допомагає здійсненню інших великих планів. Випливає, що поклоніння богу  вогню Зевсу є чимось дивним. Юнона  його породила і відкинула, тому  ніяк не співпадає вважати його головним.  Зевс є супутником Геї, як Юпітер  Юнони, (це одне і теж), і знаємо що Зевс є Часом і Вогнем.  Так навіщо боятися Зевса, коли можна створити нове коло і по другому рахувати Час, тоді  він і сам втіче від нас. Питання вирішене. Оце подумала, чи не для того Нептун так творить, щоби розірвати залізний браслет астероїдів навколо Землі?   Також , автоматично стає зрозумілим, що Нептун і Земля - це дочка і мати.

На слідуючій схемі видно, яким чином рухається  новоутворена спіраль часу.  Коло 360* : 10 = 36* градусів.         Схема-4

 Якщо рік має 365 днів : 10 місяців = 36,5 днів. Кожний місяць має таку кількість днів, що можна чергувати 36 і 37 днів в місяці. Зверніть увагу, в якому порядку чередуються стихії: вогонь з повітрям і вода з землею. Вони в гармонії, відзеркалюються у відповідному градусі одним і тим же методом дії. Майбутнє рухається за часовою стрілкою вверх, а минуле проти стрілки , вниз. Ніхто нікого не турбує, існує порядок і безмежність.

Надалі можна додавати все нові планети дальнього впливу і рахувати кільця епох. Ось тут і бачимо, що планета Нібіру, яку рахували дванадцятою, наяву займає тринадцяте місце.  І ця Нібіру прийде в нішу, туди де є вогонь, але нам це вже не страшно, бо готові до багатьох нових планет. Ситчин пише, що орбітальний рух Нібіру 3600 років. Можливо це якось пов'язано з 36 градусами поділу Землі на місяці. Зародження всього на Землі іде від цифри 3, - це дихання, а в цифрі 6 розривається коло- це розуміння безсмертності, в цифрі 9 утворюється нове коло- позбуття впливу часу.  Найголовніше зі всього цього рахування є надія на те, що ми житимемо в теплі, добрі та ще й вічно.

На цій схемі нового календаря кольорами зображено стихії в астрологічному порядку.   Схема-5

Визначення з Біблії :“ Першим було Слово...” “І послав Бог Сина свого у світ...”

Вже знаємо, що Слово має силу і значення Вогню. Наглядно це видно у міфічних вогнедихаючих Зміїв. Син Божий також сприймається як Вогонь, і він відзначається цифрою один. Тут такі закручення виявляються, бо першим було Слово і це є Вогонь, і все правильно, допоки не побачимо схему. Адже Слово було Першим від Бога, Бог створив Слово. Тим більше, що Слово не може бути Богом, бо воно йде як Син Божий. Раніше був Змій, а вже потім з його рота виходив вогонь. Змій- це  символ Води.  Цей малюнок показує  хвіст-галактику, літаючі крила часу, три голови-це три стани   перетворення води і Вогонь-Слово, який може все змінювати. Слово складається з букв і символів і кожне значить якусь дію.

Викинувши цифру Нуль, викинули Бога-Творця, зародок, першооснову всього, інформаційний простір, який є постачальником знань.   Вогонь іде під цифрою один, він є Першим, але не Головним. Виявляється, що найголовнішим є Нуль. Вода породила Вогонь, який допомагає їй творити, але в завершальному етапі Вогонь не протидіє Воді, а переходить на інший щабель і веде розвиток вперед. На кожному новому щаблі підйому попереду стоїть Нуль і знаємо, що Нуль примножує цінності багатократно . Придивимось до першого знаку зодіаку Овна. Овен є перший носій знань від Творця.  Якщо ми відзеркалимо цей знак, то утвориться зерно, що крокує вперед, а також цифри 6 і 9, які злиті докупи.  Це нагадує нашу букву   Я,  і наше відчуття Я, як Бога.  Виявилось, що буква Я відповідає цифрі 1.

Також бачимо, що цифра Один відповідає знаку Овна, тому цей знак має назву Один, Перший  хто несе зародок- знання.  Зосередившись на кольорах  і їх послідовності  в поданій схемі -5,  бачимо, що Вогонь є Сином Божим, який допомагає Богу. Рівнозначно, як син допомагає матері, а мати примножує його багатства.

Цифра 1 відповідає  словам: Овен, Один, Одін, Едем, Адам, Атом.   Цифра  2 відноситься до слів: Два, Дева, Ева, Єва, Діва, Дів, Див, Диво. А тепер подивіться на  схему -5  і подумайте про все... Цікавим є те, що символ хреста має тринадцята планета Нібіру, його  відображено в малюнках Шумеру.

Такого символу хреста нема  в зодіаку і невідоме його значення. Приходить думка, що серед нас живуть прибульці, бо в людський розум це не вкладається.   Вся хитрість твориться на Землі, і хитруни ще й кажуть: "Бійтеся Бога". А наш Бог  живе з нами, це є наша Вода-Земля, яка нас любить і допомагає.  Коли  всі дружно  захочемо змінити, все поміняємо, хай тепер попи лякаються  чи вербувальники свідків Єгови. До речі, слово Jiova (Джова) в італійській мові є назвою планети Юпітер.  Всяка інформація є Вогонь.  Ми будемо писати, читати, співати, струмочком литимемо істинні знання Землі- Матері і досягати найбільшого.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи