Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Поширюйте тільки позитивні новини

Категорія:

Спецтема:

Якщо ви бачите відео, де бойовики знущаються над нашими солдатами, а поруч миготить мікрофон Лафньюс, то ці знущання проводяться саме для того, щоб бути знятими на камеру Лайфньюс. Знімаються на камеру Лайфньюс вони для того, щоб стати елементом інформаційної війни. А точніше, для того, щоб ви їх подивилися, обурилися і передали далі. Це - зараження емоціями. 

Це робиться для того, щоб вся наша країна перебувала в стані постійного стресу. Звичайними військовими зведеннями такий рівень напруги в головах не підтримати. Саме для цього який-небудь черговий "філіпс" приходить до якогось чергового "моторила" і той знущається над нашими полоненими під об'єктивом камери. Або штовхає ногою труп загиблого солдата.

Прошу звернути увагу на взаємозв'язок між двома ланками. Їх виводять і б'ють, щоб ви ділилися цією інформацією. Чим більше ви ділитеся, тим краще це працює. Чим краще це працює, тим більше їх будуть бити.

У вас можуть бути тисячі виправдань для того, щоб розшарити це відео. Від "я хочу, щоб люди знали" до "я хочу, щоб люди запам'ятали і винуватці не уникли покарання".

Насправді у 90% випадків, особливо, у жінок (можете двадцять разів звинуватити мене в сексизмі, але сприйняття подібної інформації у жінок і у чоловіків в нашому суспільстві справді відрізняється), приводом до поширення такого стає просто необхідність поділитися емоціями - "ах, який жах, ви подивіться, який жах, повбивала б нафіг, хочу про це поговорити".

Коли ви так робите, ви:
а) робите саме те, чого ворог від вас хоче,
б) робите подібні знущання вигідними ворогові,
в) в кінцевому підсумку, обмінюєте свій психологічний комфорт (фух, поділився, стало легше) на чужі страждання - як десятків тих, до кого дійшла ця інформація, так і тих, кого наступного разу виведуть і поб'ють.

Самі розумієте, хто ви після цього.

Наші інтереси: 

Підвищуємо інформаційну культуру.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Негативні новини розповсюджуються найкраще - це певний психологічний закон?

Миролюбність і озброєність!

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Негативні новини розповсюджуються найкраще - це певний психологічний закон?

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Найкраще поширюються ті новини, які найбільше цікавлять людей.

Якщо спільнота перелякана, бо вона резонує на негативні події, щоб інстинктивно захиститися від небезпек.

Якщо ж спільнота перебуває у просторі позитивних подій, то її цікавлять тільки добрі, продуктивні новини, які допомагають рухатися вперед і творити.

Андерс Фальке каже:
Негативні новини розповсюджуються найкраще - це певний психологічний закон?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Грім Тіс.
0
Ще не підтримано

Все залежить від подання інформації журналістами, на жаль, у нас немає мудрих, є розумні, що піаряться на здобутих новинах, розкривають секрети воєнних дій, але мудрих бракує, майже всі своїми коментарями про події та розташування військ на фронті, в основному, працюють на москвинського ворога-окупанта, луб'янського рашиста з кремля.

E=mc2

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ви дуже схоже проілюстрували, пане Громе!

Грім Тіс каже:
...піаряться на здобутих новинах, розкривають секрети воєнних дій, але мудрих бракує, майже всі своїми коментарями про події та розташування військ на фронті, в основному, працюють на москвинського ворога-окупанта, луб'янського рашиста з кремля.

Про це ж йдеться ось тут - Казка про золотогривого Лева та грізного Ведмедя(Леонід Українець)

Цитата:
"Ведмідь стайню трощить, овець полохає, вже на пасіку зовсім Лева не пускає. А Півень з паркану тільки те й знає, що турботливо кукурікає. Дятел ж про все Ведмедеві доповідає."

А в ній і "рецепт" є, як позбутися Дятла=журналіста і прогнати Ведмедя=рашиста ;). Прочитайте за нагоди.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Так як світ котиться до ентропії,і щоб підтримувати хоч якусь рівновагу, треба прикладати зусилля, так і негативні емоції легше збудити. Тобто, чим більше гавваху, тим краще тим, хто ним годується

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Такі новини треба відключати. Чим менше будемо дивитися такі новини, які на жаль, багато показують в тому числі і по українських каналах, тим менший ефект отримає ворог.

Радіймо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Отож - ТІЛЬКИ ПОЗИТИВ!