Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Дніпрі вперше провели Дні Литви

Спецтема:

У місті Дніпро 29 травня просто неба, на Січеславській набережній, пройшли Дні Литви в Україні. Вони були приурочені до Дня Європи, який традиційно відзначають у травні.  

 

16053010.jpg

Для гостей співали і танцювали дитячі творчі колективи з Литви

На Фестивальному причалі, зокрема, відбувся фестиваль литовської культури: для гостей співали і танцюли творчі колективи з Литви, повідомило Радіо Свобода.

Литовські майстри народного мистецтва спільно з українськими презентували свої твори, зокрема, вироби з кераміки та бурштину. Також просто неба працювало «кулінарне містечко», де можна було скуштувати традиційних литовських страв.

У програмі Днів Литви у Дніпропетровську пройшов бізнес-форум та презентація інвестиційного потенціалу регіону для литовських бізнесменів, лекція президента Асоціації східноєвропейського партнерства Юріюса Радзявічюса на тему фінансового співробітництва та культурно-розважальна програма.

Наші інтереси: 

Литва - наш найбільший союзник. Народна дипломатія працює!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи