Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вони весь час брешуть. Саакашвілі звинуватив уряд в саботажі реформ

Категорія:

Спецтема:

Всі реформи саботуються навколо і всередині уряду. Таку заяву зробив глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі в ефірі 5 каналу.

"Я кажу про саботаж не з боку Росії, яка зацікавлена, щоб по відношенню до мене був саботаж або по відношенню до цього регіону, тому що вони хочуть його "підірвати". Не з боку якихось місцевих кланів. Вони поширені, але навряд чи вони змогли б перешкодити мені. Ми говоримо про саботаж центральних урядових установ", - додав одеський губернатор.

За словами Саакашвілі, українці весь час чують розмови про реформи, але не бачать їх.

"Я тут знаходжуся 1,5 роки після Майдану, я не бачив великих справжніх реформ. Я бачив багато мімікрії щодо реформ. Я бачив реформу поліції поки що, і то, ми ж розуміємо, що ми говоримо про реформу поліції, але маємо на увазі маленьку частину службовців правопорядку, тому що всі інші такі ж корумповані", - зазначив він.

Губернатор Одеської області також підкреслив, що реформи не приймаються.

"Я слухав багато разів Арсенія Яценюка, він називає реформою підвищення тарифів. Я називаю це наслідком економічної кризи. Це наслідки того, що відбувається в країні. Тарифи дійсно повинні підвищуватися", - сказав Саакашвілі.

Одеський чиновник також зазначив, що реформи відбуваються тоді, коли закладаються корупційні ями.

"Я не тільки не бачив усунення корупційних ям, на моїх очах відбувається їх розширення. Корупція набула нові форми і, можливо, перемістилася з низів на інший рівень, але вона є", - уточнив він.

Саакашвілі також визнав, що відчуває себе обдуреним.

"Я теж піддався на їхні розмови, на їх розведення. Так, я вважаю себе обдуреним. Вони весь час дурять. Ця брехня повинна мати якісь межі. Я стикаюся з цим кожен день", - резюмував він.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи