Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як допомогти справі люстрації

Спецтема:

Тепер, коли Верховна Рада ухвалила закон "Про очищення влади" у першому читанні, наступає час вирішального бою. Ось як я пропоную його виграти нам з Вами.

1. По-перше, тим, хто має світлі ідеї, як посилити закон, дайте знати правникам-розробникам [email protected]. Високочолі експерти запрошуються на зустріч у вівторок, о 09:00. Про своє бажання прохання повідомити [email protected].

2. По-друге, дуже важливо зробити гласним внесення парламентарями правок до закону. Зараз вороги люстрації будуть намагатися вихолостити її. Ми пропонуємо, щоб усі засідання робочої групи проходили в присутності журналістів. Група збирається у парламенті у вівторок об 11:00. Акредитація за тим же ж мейлом [email protected].

3. І головне. Час зробити кожного депутата, який може блокувати остаточне ухвалення закону, нашим особистим ворогом на виборах. Почнімо з парламентарів, які не голосували за закон в першому читанні, хоча їхні політичні сили декларують підтримку люстрації. Ось тут ми будемо публікувати їхні портрети. Прохання поширювати в соцмережах, розповідати знайомим. Особливо, якщо Ви живете в їхніх округах. І Автомайдан вже збирається до них в гості.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи