Аватар пользователя Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Україна дозволить Росії створити коридор у Крим - експерт

Світ:

Спецтема:

За домовленістю української та російської сторін за участю міжнародних посередницьких місій окуповані частини Донецької та Луганської областей перетворяться на невизнані російські анклави на кшталт Південної Осетії чи Абхазії. 

Такий прогноз виклав у Facebook військовий експерт Костянтин Машовець.

"Судячи з усього, з Донбасу зроблять "Придністров'я". Це дуже зручно для дуже багатьох людей як в Україні, так і в Росії, - вважає Машовець. - Тим більше, що схеми й методологія вже обкатані, відшліфовані не лише в реальному Придністров'ї, а й у Абхазії, Південній Осетії".

За словами експерта, нове територіальне утворення стане "раєм" для розвитку корупції, оскільки "ані з цього, ані з того боку нормального кордону нема, а закони у цій території свої, "специфічні" (фактично відсутні)".

"Це ж рай для будь-якої організованої кримінальної, терористичної та просто незаконної діяльності. А, головне, там можна відмивати все від усього й приховувати теж", - йдеться у повідомленні.

Що стосується Криму, то, як пише експерт, Крим - продадуть. "І коридор відновлять та світло з водою дадуть. За мир ", - додає він. "Принаймні наразі складається саме така картина".

Розвіяти подібні підозри міг би "хтось з "інформаційного блоку" влади", хто "врешті-решт, припинить мимрити, а відкриє рота і нормально, виразно пояснить, що відбувається і з Донбасом, і з Кримом".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Що сказати. Експерт Костянтин Машовець, на жаль, таки має рацію!

Комментарии

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Що сказати. Експерт Костянтин Машовець, на жаль, таки має рацію!

Аватар пользователя Андрій Ясун
0
No votes yet

...і мокалі назвуть його "Дарога жізні", а ми назвемо "Дорога смерті", бо проходитиме по тілах наших вояків, що загинули...

Si vis pacem, para bellum