Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 44
  • Переглядів: 47

Атаковано ворожий військовий аеродром «Саки» в Криму – знищено боєкомплект, поранено окупантів

Категорія:

У ніч на 26 липня ЗСУ вдарили ракетами ATACMS по території військового аеродрому в Новофедорівці Сакського району. В результаті є влучення по боєкомплекту, сталася пожежа. Поранено двох військовослужбовців, які отримали осколкові поранення.

24072603.jpg

Ілюстративне фото

Про це пише телеграм-канал ASTRA з посиланням на джерела в екстрених службах анексованого Криму.

Крім того, за повідомленням джерел телеграм-каналу, ракета ATACMS також уразила місце дислокації російської ППО за 5 км від села Шовковичне у Сакському районі Криму. В результаті було знищено установку радіолокаційної станції. Як стверджують джерела ASTRA, загалом по Криму вночі 26 липня було запущено чотири ракети ATACMS, дві з них нібито були збиті.

Раніше телеграм-канал Крымский ветер із посиланням на місцевих жителів писав про вибухи в районі Новофедорівки:

"На аеродромі "Саки" вражений склад із боєприпасами, повідомляє наше джерело. Ракети "повітря-повітря" в Саках полетіли в повітря. Разом із бортами".

Про вибухи також повідомило Суспільне Крим із посиланням на жителів міста Саки.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому окупантів у Криму:

"Сьогодні вночі підрозділи ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони в рамках єдиного замислу завдали удару по аеродрому «Саки» в тимчасово окупованому Криму. Це один з оперативних аеродромів, які Росія використовує для контролю повітряного простору, зокрема акваторії Чорного моря, та завдання ударів авіаційними засобами ураження по українській території. Інформація щодо наслідків удару уточнюється», – йдеться у повідомленні.

У Генштабі зауважили, що летовище прикривали «сучасні» російські засоби ППО, які вкотре не змогли захистити важливий військовий об’єкт РФ.

Наші інтереси: 

Вибиваємо ворога з Криму. Ця війна почалася з Криму і закінчиться в Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи