Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 35
  • Переглядів: 36

Чиновник Міноборони зі спільниками вимагали хабарі за нарахування соцвиплат для поранених воїнів ЗСУ

Категорія:

Світ:

СБУ та Нацполіція вже затримали їх. Це – керівник відділу Департаменту фінансів Міноборони та двоє його спільників – начальник фінслужби військової частини та колишній військовослужбовець.

Вони налагодили злочинний механізм отримання грошей від бійців ЗСУ, які отримали поранення на передовій. В обмін на хабарі обіцяли важкопораненим воїнам безперешкодне нарахування встановлених законом виплат через отриману інвалідність, йдеться у повідомленні СБУ.

Задокументовано факти одержання зловмисниками неправомірної вигоди у розмірі понад 300 тис. грн. Їх затримано «на гарячому» після передачі їм одного з траншів.

Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Комплексні заходи проводили співробітники Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів спецпрокуратури Центрального регіону.

Наші інтереси: 

Як можна вимагати хабарі у поранених воїнів за безперешкодне нарахування встановлених законом виплат? Чиновники – це зло. Як тільки справа стосується грошей, вони намагаються собі щось урвати. Як таке може відбуватися у нормальній державі? Наша держава з усім цим надмірним держапаратом невиліковно хвора.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи