Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Думки солдата вголос

Для мене немає жодних сумнівів, що проведення місцевих виборів в ЛНР і ДНР під егідою України - це прямий шлях до справжньої громадянської війни, на тлі якої все те, що відбувається зараз, буде здаватися милою історією.

Жодні міжнародні та українські спостерігачі не здатні проконтролювати законність процедури виборів, тим більше що однією з найголовніших умов бойовиків є участь у виборах тільки тих, хто підтвердив свою відданість ідеям Новоросії. Приплюсуйте до цього ступінь заляканості місцевого населення, якого навіть і купувати не потрібно, воно з готовністю проголосує за вчорашнього відморозка, яке топтав і рвав український прапор.

Проведення виборів таким чином - це цілковитий абсурд, оскільки Україна цим актом з одного боку визнає свою повну капітуляцію перед терористами, а з іншого жорстко гвалтує самосвідомість народу, готового битися до повної Перемоги, але штучно і незаслужено поставленого правлячою верхівкою в позу сопливого терпіли.

Я родом з шахтарського міста Свердловська, який сьогодні перебуває під окупацією. Колишній мер цього міста А. Шмальц (фаворит Єфремова) і його поплічники привели до нас війну, вони досі співпрацюють з ФСБ, вони створюють сприятливі умови для бойовиків. У квітні 14-го організовували антиукраїнські акції, здавали патріотів-активістів. Завтра всі вони стануть кандидатами у депутати місцевих рад, а післязавтра законною владою ... і що буде далі?

А далі буде наступне: у своє рідне місто приїду я, той який зараз зі зброєю в руках захищає Україну від цих виродків. Відгадайте з трьох разів, що я зроблю з цими шмальцами та іншими гнидами, котрі вкрали у мене не тільки Батьківщину, а й повагу до самого себе. Правильно...

Але ж я не один, тисячі хлопців з Донбасу сьогодні знаходяться на передовій в окопах і думають точно так само, як і я. Вони теж повернуться в свої міста і побачать своїх шмальців і інших негідників, які будуть їм вказувати на місце в цьому житті. Що зроблять вони? Правильно...

Ми це зробимо не від того, що ми організована структура, такою ми станемо пізніше, але в цій ситуації кожен з нас вчинятиме жорстко і радикально, тому що у нас не буде вибору. Бути ізгоєм в країні, за яку воював, - на це ми не згодні!

Ви думаєте, що в решті регіонів буде по іншому? Якщо так, то помиляєтеся. Туди теж повернуться бійці з окопів і зіткнуться з тим, що в їхньому житті так само нічого не змінилося.

У повітрі повиснуть питання, на які не буде відповідей: що ми робили на Майдані?; за що воювали? і взагалі нащо це все було потрібно, якщо нічого так і не змінилося? Що зроблять вони, вчорашні укропи і кіборги? Без всякого сумніву - вони підтримають нас.

Ось тоді все і почнеться!

Горе буде вам, гниди, що довели нас і нашу країну до такого стану, ніякі аргументи на користь збереження цієї потворної держави не матимуть дії.

Нам не потрібна ваша державаа, де ви людей перетворюєте в скотів! Або нова, справедлива, чесна і здорова Україна або - гори все синім полум'ям. У цій війні ми, напевно, помремо, але разом з нами помрете і ви зі своїми нащадками і привілеями, а разом з вами і ваша страшна держава.

     Слава Україні!

Переклад з російської мій, О.К. В останньому абзаці я свідомо використала слово "держава", хоча в авторському тексті - слово "страна". Країна і держава - це різні речі. Виходячи з контексту, певнена, що автор мав на увазі саме цю державу, а не країну. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта (+аудіо)

Фантастика зачіпає теми, яких не наважуються торкатись вчені та політики. Френк Герберт написав роман про безкомпромісну війну людей та людиноподібних тварин – і показав, як люди можуть перемогти.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Простір боротьби? Слухала виступ К.Ільченка 31.09 біля Вз... Терпляче чекав слова...
Бажання і дії правильні і вірні... Сонячно-блакитний прапор вже крокує Україною.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Простір боротьби? Слухала виступ К.Ільченка 31.09 біля Вз... Терпляче чекав слова...
Бажання і дії правильні і вірні... Сонячно-блакитний прапор вже крокує Україною.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!