Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 37
  • Переглядів: 40

Генштаб ЗСУ підтвердив ураження аеродрому Морозовськ в Ростовській області

Категорія:

Сили оборони України в ніч на 3 серпня завдали чергового удару по аеродрому Морозовськ в Ростовській області РФ. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

"Інформація щодо ураження засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється. Завдання було виконано силами і засобами Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами України. Також Сили оборони України атакували низку нафтобаз та об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Белгородській, Курській та Ростовській областях. Наявна інформація щодо влучання та подальшого загорання щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами. Більш детальні результати ураження уточнюються. Українські захисники продовжують методично підривати воєнно-економічний потенціал російської армії, щоб змусити загарбників припинити збройну агресію проти України. Далі буде…", повідомляє Генштаб ЗСУ.

Суспільне повідомляє, що, окрім аеродрому, безпілотники ГУР також уразили нафтобазу "Губкінська" в Бєлгородській області. Росіяни в соцмережах повідомляли про серію вибухів та займання на території нафтобази, а також про роботу систем ППО.

Як повідомляють джерела в українській розвідці, склад, у який поцілили, функціонував на території комбінату "Атлас" Управління Федеральної агенції державних резервів. Цей склад забезпечує постачання паливно-мастильних матеріалів (ПММ) для військових частин та підрозділів РФ, які дислокуються на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Джерела зазначають, що ураження об'єкта відбулося за допомогою 15 дронів типу Obsidian проєкту Nayan.

Наші інтереси: 

Б'ємо ворога на його території.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи