Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Казачєські (музейні) генєрали. Спроба казачєського ессею.

Національний музей народної архітектури та побуту України окупувало промосковське казачєство під кришою НАН України. Освічена громада б’є на сполох: нищаться експонати, звільняються висококласні спеціалісти, музей гине! Необхідно звільнити від паразитів найбільший музей під відкритим небом Європи!
Національний музей народної архітектури та побуту України окупувало промосковське казачєство під кришою НАН України. Освічена громада б’є на сполох: нищаться експонати, звільняються висококласні спеціалісти, музей гине! Необхідно звільнити від паразитів найбільший музей під відкритим небом Європи! В момент лихоліття в Національному музеї архітектури та побуту України з’явилися казачєськіє генєрали.
Тут, напевне, треба зробити короткий екскурс в історію казачєського генералітєту:
З’явилося воно в 90-х роках 20-го століття і зразу обзавелося лампасами (і на плавках також), хвуражками, зірковою хворобою та зірками на пагонах, щоби відлякувати гаїшників... До речі, справжній казачєскій генерал народжується з лампасами на памперсах.
В якийсь момент гаїншики перестали лякатися казаческіх генералів і ті подалися в музей. Та не як експонати, а як, в натурі, генєрали. Во! Таким чином музей архітектури перетворився в музей казачєських генєралів.
В музеї, де за остані пару років вже почали зникати експонати-будівлі, широко розповсюдилися генєральські нововведення, а саме, пляц, казачєські смотри на пляцу, обряди посвячення в казачєство та інші інтимні події. По вівторках в музеї відбуваються нагородження орденами (казачєськими), а по четвергах медалями (теж казачєськими, що не менш важливо!). Важливі події відбулися в музейному павільйоні, де зберігалися дерев’яні рештки Змієвих валів (XI ст.) - там тепер казачєська банкетна зала. Дрова, знаєте, так собі відсунули, стіни завісили казачєськими флагамі та іншими рєгаліями, а посередині банкєт... (тут виникає питання, а де ж казачєскіє генєрали справляють малую свою нужду, - в музеї ж лише один туалет, і той платний?).
Серед інших розваг казачєських генєралів набула популярності посвята в казачєскіе генєрали персонал музею. При чому, тепер тих, хто не став казачєськім генєралом, виганяють із музею. Відома пенсіонерка музею баба ліда (має багато відзнак ще від совєцьких ментів та чекістів) тепер також казачєськая та, як її?, генеральша. І справка є! Пожежні машини переобладнані для обслуговування казачєських генєральських весіль (свадьоб по-нашому, по-казацкі), а пожежну дружину, що не вступила до казачєства, на всяк випадок розпустили...
Не по днях, а по генєральських часах шириться казачєський генєральський рух в музеї, ширяться також генєральські ряди. Казачеській генєрал каленяка та його памошнік "двічінесидівший" едік, підшуковуючи приміщення для нових генєралів, надибали кімнату заступника директора музею. Кімнату негайно звільнили від зайвих речей, (тобто всі особисті речі заступника перейшли до фонду розвитку казачєського генєральства) та запустили туди маладих казачєських генералів...
Воно б і нічого, але недавно з’явився в музеї чоловік, який не повірив у звізду казачєського генєралітету. Ним виявився слідчий місцевого райвідділу мвс.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи