Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 111
  • Переглядів: 120

«Київ би не ризикнув»: у Путіна знайшли винних у нападі на Росію – УНІАН

Категорія:

Помічник кремлівського правителя назвав наступ ЗСУ "злочинною акцією". Патрушев звинувачує країни Північноатлантичного Альянсу в причетності до українського наступу на територію Росії.

patrushev.jpg

Голова Морської колегії РФ, помічник Путіна Ніколай Патрушев. Фото: REUTERS

Голова Морської колегії Російської Федерації, помічник Путіна Ніколай Патрушев заявив, що країни Заходу "накачали злочинну хунту" озброєнням, а також надають їй розвідувальні дані та "контролюють її дії", пише УНІАН.

"Операція в Курській області також спланована за участю натовців і західних спецслужб. Ця злочинна акція викликана передчуттям неминучого краху неонацистського київського режиму, що наближається. Заяви керівництва США про непричетність до злочинів Києва в Курській області не відповідають дійсності. Штати регулярно говорять одне, а роблять інше. Без їхньої участі та безпосередньої підтримки Київ би не ризикнув зайти на територію Росії", – заявив Патрушев.

Нагадаємо, раніше в Білому домі заявили, що адміністрація Сполучених Штатів Америки не знала про військову операцію українських військ у Курській області.

У Вашингтоні нічого не знали про наступ ЗСУ на Курщині – дружно заявили речники Держдепу та Білого дому

При цьому Вашингтон не вважає, що дії ЗСУ порушують чинну політику використання американської зброї поза територією України.

Якщо Путіну не подобається, хай забирається з України – Білий дім про операцію на Курщині

Високий представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Жозеп Боррель запевнив, що вони повністю підтримують боротьбу України з окупантами.

Нагадаємо, Патрушев – це той самий, хто зустрічався з Зеленським в Омані на початку 2020 року і залякував його. Тоді Патрушев був секретарем Ради безпеки Росії. Цей візит організував Єрмак нібито для розв'язання питання обміну полоненими, але насправді для того, щоб Патрушев таємно зустрівся з Зеленським.

Наші інтереси: 

Стежимо за реалізацією СКК "Байден-24".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи