Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Майбутнє України – в ЄС: глава Європейської ради запевнив у подальшій підтримці

Категорія:

Спецтема:

В ЄС знають про те, що Україна потребує військової та фінансової підтримки. Президент Європейської ради Шарль Мішель запевнив, що зараз партнери розглядають можливості, як прискорити військову допомогу Україні.

24101701.jpg

Шарль Мішель

Він запевнив український народ у подальшій підтримці з боку Європейського Союзу, так само як і в тому, що майбутнє України буде в ЄС.

Про це він сказав 17 жовтня у Брюсселі на спільному з Президентом України Володимиром Зеленським брифінгу до преси перед початком засідання Європейської ради, передає Інтерфакс-Україна.

Президент Євроради зазначив, що в ЄС знають про те, що Україні "потрібна велика підтримка, велика військова підтримка і велика фінансова підтримка". "Тепер це терміново, це необхідно, нам потрібно подивитися, як ми можемо прискоритися, як ми можемо докласти більше зусиль для негайної підтримки народу України, з військової точки зору, з фінансової точки зору",  – зауважив він.

Другим посланням для українського народу Мішель назвав членство України в ЄС. "Мій другий пункт дуже ясний: ваша доля, майбутнє України  – в ЄС. Минулого місяця ми досягли великого прогресу з обох сторін",  – сказав президент Євроради.

Він констатував, що український народ і ЄС "поділяють одні й ті самі цінності". "Ми вражені хоробрістю, мужністю народу України. Завдяки вашій особистій хоробрості ви можете розраховувати на ЄС",  – додав Шарль Мішель.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що ЄС вже вклав стільки грошей в Україну, що не прийняти Україну до ЄС буде безглуздо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу (+аудіо)

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи