Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Правий сектор” проти спекуляцій довкола “Спільної справи”

Умови боротьби з режимом Януковича вимагають максимальної єдності сил, котрі проти нього борються. Ми неодноразово заявляли про те, що відстоюємо єдність різних секторів Майдану і продовжуємо дотримуватися цієї засади і зараз. З огляду на це для нас є абсолютно незрозумілою хвиля очорнювання, спрямована проти активістів “Спільної справи”.

Від самого початку революційних процесів в Україні “Спільна справа” активно брала участь у цих процесах і відстоювала революційний шлях боротьби. Таку ж позицію “Спільна справа” займала раніше (приміром, під час акції “Встань, Україно!”). На жаль, ті, які або не хочуть політичної конкуренції, або бояться розгортання протестного руху в революційному напрямі, від недавнього часу розпочали називати активістів “Спільної справи” “провокаторами”, “найманцями Банкової” тощо.

Ми засуджуємо подібні дії і закликаємо тих, хто до них вдається, припинити розкол Майдану. Гуртуймося навколо ідеї Національної революції. Тільки така єдність забезпечить нашу перемогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи