Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

Процедуру бронювання від мобілізації призупинили: Зеленський обурився великою кількістю заброньованих

Світ:

Президент України Володимир Зеленський обурився бронюванням 1,5 мільйона осіб. Тому уряд до 15 листопада 2024 року призупинив дію деяких положень щодо визначення критично важливих підприємств.

 

Про це йдеться у документі рішення уряду за підсумками наради, повідомляє Економічна правда.

До 15 листопада планується провести аудит рішень про визначення критично важливих підприємств та організацій, а Мінекономіки має проаналізувати результати й до 20 листопада поінформувати Кабінет Міністрів.

Мінекономіки разом з Міноборони мають підготувати та презентувати уряду проект у якому, зокрема, передбачено розробка рішення щодо перевірки обґрунтованості бронювання військовозобов'язаних та можливого скасування відстрочки від призову в разі виявлення необґрунтованих випадків.

Центральним органам виконавчої влади, обласним адміністраціям та іншим державним органам рекомендовано утриматися від прийняття рішень про визначення таких підприємств до врегулювання цього питання.

Нагадаємо, зараз від мобілізації заброньовані усі чиновники, помічники депутатів (а їх в середньому по 11 на кожного народного депутата), 90% поліцейських. На жаль, влада не розуміє, що таке мобілізація, тому потрібно провести скорочення і ротацію чиновників, рекрутинг, кадровий аудит в Армії, і ввести нарешті режим воєнної економіки.

Наші інтереси: 

Зеленський прозрів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи (+аудіо)

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи