Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Письменницю Ейн Ренд популяризують за допомогою GPS-логгеру

Автор ідеї обладнав свій автомобіль GPS-логгером та включав його в певні проміжки часу подорожі по Сполученим Штатам, змальовуючи зображення гігантського надпису - «Read Ain Rand».

Американець Нік Ньюкомен протягом 30 днів проїхав на своєму власному автомобілі через 30 штатів. Він подолав відстань у 12 238 миль для створення найбільшого надпису в світі. Автор ідеї обладнав свій автомобіль GPS-логгером та включав його в певні проміжки часу подорожі по Сполученим Штатам, змальовуючи зображення гігантського надпису - «Read Ain Rand».

Ейн Ренд - американська письменниця, яка народилася в Росії. Вона є автором 2 бестселерів: «Джерело» і «Атлант розправив плечі». Також Ейн Ренд вважається родоначальницею одного з напрямів філософії - об'єктивізму.

Після завершення своєї подорожі Нік Ньюкомен завантажив дані про місцезнаходження реєстратора Qstarz BTQ1000X в Google Earth для того, щоб отримати кінцевий результат.
Таким чином, американцю вдалося створити найбільший надпис у світі.

Для доказу того, що він дійсно побував у місцях, зазначених у GPS-логах, Ньюкомен знімав та викладав на своєму сайті (http://worldsbiggestwriting.com) короткі відеоролики. Їх можна переглянути, клацнувши мишею по будь-якій з гігантських літер.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи