Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 23
  • Переглядів: 25

Що подарувати Тельцю на день народження

Вибираючи, що подарувати Тельцю, слід пам'ятати про характерну для всіх представників даного знака практичності. Милі, але марні в домашньому побуті дрібнички, не знайдуть розуміння у Тельців, оскільки кожен подарунок вони сприймають крізь призму практичності. Народжені під цим знаком просто магічно націлені на тяжіння багатства та успіху, тому дуже цінують як подарунок речі, корисні у повсякденному житті та побуті.

Вони гідно здатні оцінити незвичайні та оригінальні презенти, але тільки в розрізі корисності та практичності. Навіть не маючи в своєму розпорядженні великий бюджет можна завжди порадувати Тельця, обравши презент, який прикрасить інтер'єр або спростить побут, тому покупка подарунка представнику цього знака у більшості не викличе проблем. Зупинивши вибір на респектабельній класиці, ви обов'язково порадуєте іменинника, який з особливою трепетністю ставиться до дорогих та цінних речей.

Варіанти подарунків для жінки-Тільця

Тельці - досить складний символ зодіаку, і народжені під ним жінки відрізняються більш консервативними звичаями, тому кожен подарунок оцінюють виходячи з справжньої корисності.

Жінки-Тільці люблять подарунки, що підвищують їх комфорт та повсякденний побут, але ніколи не відмовляться від красивих ювелірних виробів, здатних підвищити їхній імідж та перетворити зовнішній вигляд. Прикраси та аксесуари як подарунок представникам цього знака слід вибирати дорогі від престижних виробників. Але слід враховувати й індивідуальні уподобання іменинника, щоб гарантовано вибрати потрібну річ.

Оригінальні подарунки для практичних жінок

Вибір подарунка напередодні святкування дня народження жінці Тельцю досить складне і хвилююче завдання, оскільки прямолінійність цього знака у висловленні своїх почуттів може шокувати багатьох. Якщо враховувати їхній раціональний підхід до будь-яких покупок, включаючи подарунки, завжди можна знайти оптимальний презент, який сподобається іменинниці.

Жінки цього знака ретельно стежать за своїм житлом, постійно впорядковуючи та покращуючи його, тому дарувати жінці-Тельцю можна будь-які речі, що стосуються інтер'єру та домашньої техніки. Такий презент буде завжди доречним і викличе радісні емоції. Розглянемо найбільш оригінальні подарунки, які віддадуть перевагу народженим під цим знаком:

  • Махровий халат із іменною вишивкою. Він не тільки буде дуже корисним після лазні або душу, але й чудово доповнить атмосферу тепла та затишку в будинку.
  • Кімнатні капці з регульованим підігрівом. Вбудований нагрівальний елемент підключається до мережі за допомогою USB-роз'єму та повністю ізольований від контакту зі шкірним покривом ніг.
  • Планшет. Комфортний для повсякденного використання гаджет, що дозволяє переглянути пошту, улюблений фільм, поспілкуватися у соцмережах із друзями або почитати книгу.
  • Портплед – чудовий подарунок для раціональних Тельців, які цінують порядок та затишок у будинку.
  • Шкіряні рукавички. Цей аксесуар не тільки ефектно виглядає, але й забезпечить тепло рукам у прохолодну погоду.
  • Містка валіза – чудовий подарунок для любительки подорожувати. Тільці звикли жити в комфорті, тому маленької валізи їм просто може не вистачити для всіх речей.
  • Парасолька автомат. Модний та практичний аксесуар будь-якої моделі буде з вдячністю сприйнятий іменинницею, важливо правильно визначитися з вибором кольорової гами.

Практичних Тельців, які цінують статусні речі, може не вразити букет польових квітів на день народження. Квіткову композицію для Тельців краще підбирати з класичних троянд, елегантної еустоми та з додаванням квітів цимбідіуму.

Стильні подарунки для жінки-Тільця

Стильні подарунки для жінки-Тільця

Представниць цього знаку виділяє любов до розкішних прикрас та стильних інтер'єрних речей. Можна подарувати жінці-Тельцю на день народження будь-який предмет для прикраси інтер'єру, будь то гарний світильник або оригінальна ваза для підлоги. Порадує іменинницю та портрет, виконаний на полотні у техніці широкоформатного друку.

Відмінним сюрпризом для іменинниці стануть речі, що підкреслюють статус та стиль:

  • Жіночий шкіряний гаманець – незамінна річ, особливо якщо в ньому є безліч відділень для різних купюр та банківських карток. Важливо не забути покласти перед врученням у нього купюру навмання, щоб подвійно порадувати забобонного тільця.
  • Ювелірні прикраси. Тільців приваблюють не потужні вироби, а оригінальні дизайнерські речі. Відмінно підійдуть на подарунок кільце або сережки з діамантами, ажурний браслет, інкрустований коштовним камінням або оригінальна брошка.
  • Фітнес-браслет – ідеальний презент для представниць цього знаку, що стежать за своєю фігурою. Він дозволить не тільки стежити за своїми спортивними досягненнями, але й контролювати пульс та витрату калорій.
  • Ключниця, виготовлена ​​з натурального дерева. Практичну річ обов'язково оцінить винуватець урочистостей.
  • Подарункові скатертини. Вироби із жакардовим візерунком, стильним тематичним малюнком або бавовняним мереживом буде дуже витонченим презентом. Такі набори можна придбати із тканинними серветками в одному дизайнерському виконанні або кухонними рушниками.

Особливу увагу слід приділити упаковці. Тільці люблять гарні речі, тому зовнішній вигляд подарунка для них дуже важливий. Раціональних представниць цього знаку захопить кошик з екзотичними фруктами, куди можна включити манго, ананас, маракуйю, лічі; папайю, пітахайю, фейхоа або мангостин.

Жінки цього знаку люблять дорогі подарунки, але не слід намагатися вразити Тельця дешевим предметом великих розмірів. Краще вибрати недорогий, але корисний подарунок.

Найкращі подарунки для чоловіка-Тільця

Астрологи радять дарувати чоловікові-Тільцеві якісні речі, причому розмір та зовнішня величина презенту для представників цього знака не відіграє вагомої ролі. Народжені під знаком Тельця люди трохи консервативні, воліють твердо стояти ногах і скупі в емоціях, тому подарунки-враження - це явно не для них. Саме з даних чинників слід підбирати їм подарунок.

Сюрпризи у вигляді квестів, салютів або романтичних подорожей на повітряній кулі залишать їх абсолютно байдужими, на відміну від майстер-класу з екстремального водіння, отримані при якому навички стануть у нагоді в повсякденному житті.

Чоловіки-Тільці люблять стильні прикраси у вигляді брендового наручного годинника або елегантних запонок, що підкреслюють діловий образ. Хорошим вибором буде затискач для краватки та суворого дизайну перстень, інкрустований кольоровою емаллю.

Порадують як подарунок і сучасні гаджети, а також різні аксесуари до них. Будучи матеріалістом, Телець оцінить шкіряний ремінь як подарунок від друга та обкладинку на документи від колег. Важливо, щоб презенти були вручені від душі та з добрими побажаннями.

Подарунки, що відповідають хобі та захопленням

Подарунки, що відповідають хобі та захопленням

Ідеально подарувати чоловікові-Тільцеві на день народження презент, що відповідає його хобі або захопленням, а також пов'язаний із професійною діяльністю. Представники даного знаку цінують стильні подарунки, що підкреслюють їхній статус, тому при виборі презенту керівнику слід дотримуватись цих критеріїв. Шкіряне портмоне або ділова сумка стануть чудовим подарунком офісному працівнику, як і стильний канцелярський набір.

Враховуючи інтереси та захоплення чоловікові Тельцю можна подарувати:

  • Гантелі, бігову доріжку. Особливо це буде приємно для чоловіків, які стежать за своєю фізичною формою. Хорошим презентом стане спортивна сумка для відвідування тренажерного залу чи брендові кросівки.
  • Навігатор, парктронік, автомобільний пилосос або чохли на сидіння - найкращий подарунок для чоловіка-Тільця, який має автомобіль. Буде також доречний органайзер для інструментів та тримач для мобільного телефону.
  • Спеціальна валізка для зберігання рибальських снастей і блешень, гачків і спінінгу приведуть у захват любителя риболовлі. Електрична рибочистка стане справжнім сюрпризом для Тельців, які люблять готувати юшку зі свіжого улову.
  • Комфортна дорожня сумка з безліччю відділень сподобається Тельцю, який часто проводить час у подорожах. Хорошим вибором стане сумка для ноутбука та дорожній несесер.

Вибираючи подарунок чоловікові Тельцю обов'язково слід враховувати любов представників даного знака до статусних речей та традиційної класики. Тому продукцію рекомендується вибирати відомих брендів, що вирізняються високою якістю. Хорошим подарунком будуть рослини горщика, включаючи будь-які кольори каланхое, цитрусових, фаленопсиси і миртове дерево, сформоване в техніці бонсай.

Вибираємо букет квітів для Тельця

Суворість форм та красиве оформлення – основні критерії для вибору букета для Тельця. У повсякденному житті представники цього знака можуть задовольнятися польовими квітами та ромашками, але до дня народження вважають за краще отримувати ефектні букети з розкішними квітами. Для кожної вікової категорії можна підібрати свій ексклюзивний букет:

  • ніжну еустому та троянди спрей сорту Bombastic для юних леді;
  • елегантні лілії в обрамленні ніжного хамелаціуму для молодих дівчат;
  • букет з фаленопсисів та піоноподібних троянд для жінок бальзаківського віку;
  • чудові гортензії та однобутонні троянди для вікових жінок;
  • букет з антиріуму, хризантеми сантіні та гербер для молодих хлопців;
  • вертикальний букет з гладіолусів та антуріуму для солідних чоловіків.

Перевага традиційно надається пастельним відтінкам, яскраво-жовтогарячим або шоколадним тонам. Обов'язково слід подбати про гарну упаковку букета та приємні вітальні слова для іменинника.

Подарунки хлопчикам та дівчинка Тельцям

Хорошим подарунком для дівчаток та хлопчиків Тельців стануть сучасні технологічні гаджети у вигляді смартфона, бездротової колонки чи навушників.
Хорошою ідеєю буде подарувати дівчинці-Тельцю на день народження домашній проектор-планетарій, гарну шпильку у вигляді метелика, будильник, що тікає, або стильний рюкзак. Доповнити подарунок можна оригінальним букетом із цукерок та маленьких м'яких іграшок.

Щоб вибрати найкращий подарунок на день народження хлопчику-Тельцю, важливо знати про інтереси та прагнення дитини. Найцікавішими стануть:

  • комп'ютерна ігрова миша ;
  • окуляри віртуальної реальності ;
  • термокухоль;
  • смарт-годинник з великою кількістю різних функцій;
  • ланцюжок з кулон у вигляді зодіаку знак.

Діти Тільці здебільшого дуже безпосередні та із задоволенням озвучують побажання своїх подарунків, щоб отримати бажану річ.

Наші інтереси: 

Подарунки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Згоден, що тельцям треба дарувати якісні речі, але романтична подорож з повітряною кулею чи без, квест або салют на залишать врівноваженого тільця байдужим. Якщо говорити про годинники, то купуйте з автопідзаводом, а запонки тільки золоті. Перстень має бути не з емаллю, а дорогоцінним каменем і в ідеалі мати запасне призначення окрім прикраси. Перед купівлею затискача для краватки поцікавтеся, коли він востаннє взагалі вдягав ту краватку. Шкіряний ремінь з гаманцем у ньому - чудовий подарунок від друга. Замість дорожньої сумки краще подаруйте наплічник. З квітів мечики, тобто гладіолуси, справді хороший вибір.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Згоден, що тельцям треба дарувати якісні речі, але романтична подорож з повітряною кулею чи без, квест або салют на залишать врівноваженого тільця байдужим. Якщо говорити про годинники, то купуйте з автопідзаводом, а запонки тільки золоті. Перстень має бути не з емаллю, а дорогоцінним каменем і в ідеалі мати запасне призначення окрім прикраси. Перед купівлею затискача для краватки поцікавтеся, коли він востаннє взагалі вдягав ту краватку. Шкіряний ремінь з гаманцем у ньому - чудовий подарунок від друга. Замість дорожньої сумки краще подаруйте наплічник. З квітів мечики, тобто гладіолуси, справді хороший вибір.

https://t.me/ETEPHET