Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 51
  • Переглядів: 54

Спецпризначенці ГУР здійснили рейд на Кінбурнську косу, де знищили російських окупантів та їхню техніку

Категорія:

9 серпня 2024 року в результаті рейду на окуповану росіянами Кінбурнську косу було знищено шість одиниць броньованої техніки ворога та ліквідовано близько трьох десятків загарбників.

24080904.jpg

Фото: Michael MacKay @mhmck

"Десантну операцію здійснили підрозділи “Химера”, “Аратта”, “Стугна”, “Paragon”, “Сибірський батальйон”, “Терор” у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки Військово-Морських Сил ЗСУ та у взаємодії з іншими складовими Сил безпеки й оборони держави. Під час місії на косі спецпризначенці атакували укріплення росіян на їхніх позиціях “Кінбурнська фортеця”, “морський вокзал” та “пам’ятник суворова”. Біля останнього воїни ГУР встановили бойовий прапор Воєнної розвідки України. Кінбурнська коса буде вільною, як і всі інші тимчасово окуповані території України. Слава Україні!" – йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Наші інтереси: 

Вибити загарбників з лівого берега Херсонської області, який вони перетворили на свою військову базу і звідки регулярно обстрілюють Херсон, Миколаїв. Прекрасну Кінбурнську косу, яка була заповідником і домівкою рідкісних птахів та іншої флори й фауни, де були чудові будинки відпочинку, кацапи знищили, як знищили острів Джарилгач, де також вони розмістили свою військову базу. Кляті загарбники мають відповісти за це!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи