Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стоматологія BIOCLINIC у Львові: ваша усмішка в надійних руках

Чи давно ви були у стоматолога? Невже страшно? На щастя, стоматологія у Львові — це не тільки державні поліклініки з холодними коридорами та довжелезними чергами переляканих пацієнтів. Альтернатива є! І це приватна клініка BIOCLINIC. Просто переконайтесь, що це справжній рай для вашої посмішки

Приватна клініка: що це означає?

По-перше, почнемо з того, що BIOCLINIC — це приватна клініка. І тут є кілька переваг:

  1. Індивідуальний підхід. Ви більше не просто пацієнт із номерком у черзі, а людина зі своїми потребами та бажаннями. Ваш час цінують, тож черги тут — це рідкість.
  2. Якість обслуговування. Приватні клініки, завжди прагнуть надавати найкращі послуги, адже репутація — це все. Тут працюють досвідчені лікарі, які постійно підвищують свою кваліфікацію.

Одразу зауважимо, що за запитом «стоматологія ціни у Львові» BIOCLINIC впевнено тримається «серединки», тобто пропонує пацієнтам оптимальний баланс «ціна/якість» 

Послуги 

Які ж послуги пропонує BIOCLINIC? І тут дійсно є чим похвалитися!

  • Терапевтична стоматологія. Це базові послуги, без яких не обійтися. Лікування карієсу, пульпіту, професійна чистка зубів — усе це тут роблять на найвищому рівні. До речі, про професійну чистку. Ви знали, що навіть найкраща зубна щітка не зможе так ретельно почистити зуби, як це робить стоматолог?
  • Ортодонтія. Мріяли про рівну посмішку? Тут встановлюють брекети та інші системи вирівнювання зубів. І неважливо, скільки вам років — виправити прикус ніколи не пізно. 
  • Ортопедична стоматологія. Зубні протези, коронки, мости — усе це роблять швидко, якісно та непомітно. Ваші нові зуби виглядатимуть так, наче ви з ними народилися!
  • Імплантологія. Втратили зуб? Не проблема! У BIOCLINIC встановлять імплант, який буде служити вам довгі роки. І ніхто навіть не здогадається, що це не ваш рідний зуб.
  • Хірургія. Якщо виникне необхідність у видаленні зуба або проведенні іншої хірургічної процедури, не хвилюйтеся — тут працюють справжні професіонали. Вони зроблять усе швидко та безболісно.

До речі, якщо минулий досвід лікування зубів був не надто вдалий і від візиту в стоматкабінет залишився, м’яко кажучи, «осад» — як вам ідея із лікуванням у медикаментозному сні?

Це мінімум стресу і максимум ефективної роботи — спробуйте!

Чому варто обрати BIOCLINIC?

Хочете, щоб прийом стоматолога асоціювався з чимось приємним і таким, що приносить полегшення? Тоді вам сюди.

По-перше, це атмосфера. Тут немає цього страшного запаху лікарні та білих стін, які наганяють жах. Усе оформлено затишно і приємно, тож ви почуваєте себе майже як удома.

По-друге, це ставлення до пацієнтів. Тут вас завжди зустрінуть з посмішкою, вислухають усі ваші побажання та страхи, дадуть відповіді на всі запитання. Тут розуміють, що стоматологія — це не завжди весело, тому роблять усе можливе, щоб ви почували себе комфортно.

І, нарешті, це інновації. У BIOCLINIC використовують тільки найсучасніше обладнання та матеріали. Тут постійно впроваджують нові методики лікування, щоб ваші зуби були здоровими і красивими.

Трохи гумору на завершення

Кажуть, що в стоматолога є два вороги — карієс і пацієнт, який боїться стоматолога більше, ніж карієсу.

У BIOCLINIC жартують, що якщо пацієнт прийшов, значить, ворог-страх вже переможений. А з карієсом та іншими «зубними проблемами» тут працюють дуже обережно, щоб вам більше ніколи не було страшно заходити до стоматолога.

Наші інтереси: 

Здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи