Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свободівці хочуть знати про національність депутатів, а регіонал лякає боротьбою за чистоту раси

Категорія:

Знання про те, представники яких національностей представлені в українській владі, є надзвичайно важливим, заявив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Мохник. Він посилається на програмні цілі партії. За його словами, ніяких юридичних наслідків публікації цих даних не буде: "Але українська нація повинна знати, хто нею керує". 

 "Враховуючи те, що наша нація постраждала від геноциду, знання про те, хто є хто у владі, є надзвичайно важливим. Кандидати в депутати давали згоду на оприлюднення фактів їхньої біографії і заповнювали анкети, де була графа "Національність". Ця інформація повинна бути публічною, і спікер зобов'язаний надати її", - зазначив політик. 

"Це націонал-фашистська тематика, - обурений регіонал Вадим Колесніченко. - Це може закінчитися боротьбою за чистоту раси, почнуть оцінювати, хто справжній українець, а хто ні, по формі черепа і очниці. Це расизм, ми це вже проходили в XX столітті. Дивує, що такі борці за демократію і ліберали, як Яценюк, і Кличко знаходяться в одній команді з печерними націоналістами. Патріот, знаєте, чим відрізняється від націоналіста? Перший готовий себе знищити заради країни, а інші - кого завгодно заради своєї ідеї".

Політолог Володимир Фесенко зазначив, що вимога "Свободи" суперечить українському законодавству. "Небезпека в тому, як "Свобода" розпорядиться даною інформацією: ось вона заявить, що половина або третина Ради - не українці, а це буде сприяти розпалюванню міжнаціональної ворожнечі всередині парламенту і не тільки. Я думаю, найпростіше "Свободі" в її запиті відмовити. А "УДАРу" і "Батьківщині" краще відсторонитися м'яко від цієї позиції "Свободи", щоб не втрачати обличчя перед виборцями і міжнародними організаціями", - додав він.

Нагадаємо, члени партії "Свобода" вимагають розсекретити інформацію про національність кожного народного депутата України.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами (+аудіо)

Слухаємо нове озвучення про те, що мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

А правда, що партія "Свобода" фінансується євреєм Коломойським?..

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Цілком згоден, що " українська нація повинна знати, хто нею керує"...

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Арн Спокій.
0
Ще не підтримано

Хочу знати хто розпоряджається нами і багатствами нашої вітчизни ,

Найвища влада - влада над собою.

Зображення користувача Кабан Іклан.
0
Ще не підтримано

Якщо виявиться, що більшість з них не українці, то стане легше?

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

А правда, що партія "Свобода" фінансується євреєм Коломойським?..

Si vis pacem, para bellum