Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 69
  • Переглядів: 74

Сили оборони України атакували ЗРК С-300 ворога у Ростовській області

Категорія:

21 серпня підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими частинами Сил оборони завдали удару по позиції зенітного ракетного комплексу С-300 противника біля населеного пункту Новошахтинськ Ростовської області РФ.

24082102.jpg

ЗРК С-300 Фото з відкритих джерел

Сили оборони України продовжують послаблювати протиповітряну оборону російських загарбників, йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Російські загарбники використовують зенітно-ракетні комплекси С-300 і для ударів по мирних містах України, руйнуючи житлові будинки та тероризуючи цивільне населення. Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони України по важливих цілях збройних сил рф триває, відзначається у повідомдленні.

Нагадаємо, 14 серпня були атаковані чотири аеродроми у Воронезькій, Курській та Нижньогородській областях РФ, а 10 серпня ЗСУ вдарили по газовій вишці з окупантами в Чорному морі.

18 серпня в Ростовської області українські дрони атакували нафтобазу, яка досі палає. Горять 22 резервуари з паливом, площа пожежі сягнула 10 тисяч квадратних метрів, повідомляє телеграм-канал Збройні Сили України. Війна з окупантами. 20 серпня вибухнула ще одна цистерна. Понад 600 рятувальників намагаються щось зробити з вогнем, але не виходить. Залучено і пожежні потяги, і літаки для гасіння.

Наші інтереси: 

Бити по ворогу, знищувати техніку ворога. Не тільки захищатися, а й атакувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи